zaterdag 23 augustus 2014

Regenzwijmel

Dit weekend geven ze hun afscheidsconcert in het Vondelpark, dus het leek me wel een passende zwijmel. Alhoewel ik in hun glorietijd veel minder bezig was met hun muziek.

Pas later ben ik ze gaan waarderen en daardoor ook beter gaan luisteren naar teksten.

En aangezien de ochtend hier wederom met onweer en regen begon, maar nu de zon weer schijnt in het prima deze tekst en muziek.


De gratis zaterdagkrant ligt weer op de mat, kopje koffie was heerlijk en nu even een boodschappenlijstje gemaakt. Nog een weekje met mijn budget en dat gaan prima lukken.

Verder geniet ik enorm van de app van de vakantiebieb. Veel boeken gratis gelezen, vooral thrillers en er liggen nog 2 gewone biebboeken te lezen. En verder de serie The Bridge opgenomen, dus alweer scandinavisch thrillergenot en ook nog wat Deens werk op de recorder staan.

Gisteren heerlijke chili gemaakt, met een Madame Jeanette pepertje erdoor, dus vandaag extra heet schat ik in. En zo heerlijk; ik had gewoon alles in huis en buiten in de zompige tuin nog lente-uitjes (opnieuw gepoot,dus geheel gratis) en peterselie. Waar ik eerst in een impuls naar de winkel zou gaan - zin in iets lekkers en weet niet wat ik ga eten.... - heb ik nu nagedacht en gekeken wat ik kon maken van wat er in huis/tuin is. Genoeg nog, meer dan genoeg.

En wat ben ik blij dat ik genoeg op mijn spaarrekenng heb om hier op een nieuwe laptop te zitten typen. Luxe!

Oeps...alweer onweer, dus duik nog maar even mijn laptop in.
8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk positief berichtje! Geniet van je weekend en je nieuwe laptop!
  groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We waren heerlijk in de tuin bezig. De zon scheen en de lucht was stralend blauw. Vijf tellen later vluchtten we naar binnen met onze emmertjes, knielkussens en gereedschap. Een kwartier later hervatten we ons werk en dat mocht 20 minuten duren ... Alweer een onweersbui.
  Ik wacht nu tot het zonnestralen gaat regenen. Dank voor je zwijmel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja ik had zo graag gewild, Acda en de Munnik al vanaf het begin een fan..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk nummer van deze heren .Vaak willen mensen gewoon een leuk muziekje horen zonder echt naar de tekst te luisteren en dat is zo jammer .Heerlijk he zo'n nieuw lappie !! Ik koos toch voor een '' gewone'' pc vorig jaar en dan werkt alles goed en snel !! Ja ook hier regen en onweer ,het was maar kort gelukkig dus nog wel even lekker buiten geweest !!
  Fijn weekend,Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het heeft wel wat in de regen te lopen, vind ik, mits goed gekleed en niet te koud.
  Volgende week regent het weer zonnestralen, zeggen ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Door alle muzieklogjes zie ik toch de zon

  groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker hè als je ineens beseft dat je genoeg hebt. Wat een rijkdom en wat een voldoening!
  Goede keus hoor die muziek, want tussen de felle onweersbuien hadden we hier ook felle opklaringen en dan regende het zonnestralen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi verhaal en mooi nummer! Ik heb ze ook pas te laat ontdekt...

  BeantwoordenVerwijderen