donderdag 26 februari 2015

Eet eens Lam, Bram!

Kreeg een bakje van zijn zelfgemaakte Lamscurry, want hij vertelde me hoe hij nog een halve voor- cq achterpoot van een lamsbout in zijn vriezer had en hij die nu al lekker in de marinade had liggen, na het in stukken te hebben verdeeld. Hij beloofde me een bakje van zijn kookkunsten.

Lekker bakje!

En lopen in de regen is veel minder vervelend als het gezelschap prettig is, of als je uberhaupt gezelschap hebt, maar ook oog hebt voor hoe vrolijk en onbezorgd alle honden zijn. Alsof ze de lente al in hun kop hebben. En hoe makkelijk het is om met een hond erbij aanspraak te krijgen. Je zou iedere eenzame bejaarde een hond gunnen. Of middelbare eenzame vrouw hahah..

Kennelijk is er wat met honden deze week,  want door over honden te schrijven kreeg ik een hele grappige en leuke email. En wat bijzonder dat ik meer deel met meer mensen dan ik door heb. Ik maar denken dat ik hier schrijf voor 3 man en een paardenkop.

Vandaag een mooie klus van mijn Wil ik doen lijstje kunnen halen. Mijn laatste stuk kantoorkast heb ik verhuisd naar een andere kamer, zodat mijn slaapkamer weer echt een slaapkamer is. Nou ja, als ik ook nog een mooie kast zou kunnen neerzetten, nieuwe gordijnen en nieuwe vloerbedekking. Maar dat komt wel, of niet, ik zal er geen seconde beter door slapen.


2 opmerkingen:

  1. Een hond geeft veel aanspraak, meestal best leuk, zolang de tegenpartij geen pitbull o.d. bij zich heeft.
    Het overkomt mij trouwens best vaak dat mensen die erin en eruit praten als ik het hondenmevrouwtje bij me heb, mij helemaal niet herkennen als ik zonder het beestje op straat loop :-)
    Ach ja, die Bram, Neerlands politieke hoop...... maar niet heus, lijkt mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben van alles tegenkomen, ook pittbulls, maar die waren net zo vrolijk. Ligt denk ik ook aan de baasjes; hoe voeden ze hun hond op. Bram..politieke hoop?? Brrrrrrrrr..Abject en nog meer van die termen! :)

    BeantwoordenVerwijderen