donderdag 19 februari 2015

Mooi man!

Net bracht de post de uitslag van het Tietenplettenonderzoek; alles ok!!

Mooi toch! Weet maar al te goed uit mijn naaste omgeving dat het ook een andere uitslag had kunnen zijn en besef ook dat dit maar een uitslag is die vandaag al anders kan zijn.

Maar vier wat er te vieren is en dat is dankbaar dat het pletten der tieten dit resultaat gaf.


Alweer een flink stuk gewandeld (bijna 9500 stappen volgens de app) en nu daagde vriend me uit om het hogerop te zoeken en zo hadden we een geweldig uitzicht. Mijn gehijg kwam helaas door het trappenlopen en niet door een andere lichamelijke activiteit, maar he...het is gewoon prettig om samen te lopen en niet in je eentje in het bos je rondje te doen of door de wijk. Het weer zat ook mee; de lucht was strakblauw en alle honden waren helemaal vrolijk.

Een andere vriend heeft sinds kort ook weer een jonge hond en het filmpje wat hij daarvan opstuurde was ook zo vrolijkmakend. Lekker springen, ontdekken en een heerlijk hondenleven. Geen zorgen over de dag van morgen.

Dat honden gewoon elke hond even besnuffelen en geen hond afwijzen omdat hij van een ander ras is of uit een andere stad komt, nee gewoon lekker allemaal hond, daar kunnen wij mensen nog heel wat van leren.

7 opmerkingen:

 1. Mooi om te lezen ,gefeliciteerd .Ik vind het ook een ramp dat plet ding maar zo fijn als de uitslag goed is .En leef bij de dag zeg ik maar zo .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Fijn dat de uitslag goed is.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig een goed uitslag! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat alles goed was. En knap dat je bijna de 10.000 stappen hebt gehaald! Goed bezig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met het goede nieuws!
  Ik heb een bordje met de tekst: Dogs have many friends, because they wag their tail in stead of their mouth!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jippie goede uitslag en echt ik voel romantiek daar in de lucht. En die honden he, ja, dat zeg ik ook altijd, ze zeggen iedereen gedag terwijl hun baasjes, sommige dan, ongemakkelijk de andere kant opkijken anders moeten zij ook hallo tegen ons zeggen.
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen