dinsdag 20 november 2018

Heel Australie bakt

Heel toevallig zag ik een aantal weken terug dat omroep Max op een nogal 'raar' tijdstip deze serie uitzendt.

En nam het op om het op een later tijdstip te kunnen terugkijken en/of doorspoelen.

Wat een heerlijke mensen toch die Australiers. Misschien komt het door het ritme van hun taal en het zangerige daarvan. Of gewoon goede herinneringen aan Australiers :)

In ieder geval was het leuk om te kijken naar alweer een heel hoog niveau van bakken. Dan is onze "Hollandse" meer een soort van Natte Keek.

Weet niet of het nog terug te kijken is op uitzending gemist, maar ik heb genoten, zonder dat ik om 06.30 uur op zondagochtenden al voor de buis hoefde te zitten. Raar dat zo'n mooi programma ergens weggemoffeld wordt. Is ook nog online te bekijken uiteraard.

Genieten van heerlijke taarten, zonder ze te hoeven op te eten. Dat is nog eens fijn!



Tegen mijn wil in toch maar de verwarming iets aangezet vanochtend. Kil en grijs buiten. Wel alweer flink wat dingen van mijn "Doe" lijstje afgevinkt, om maar in beweging te blijven. En om mijn hoofd kalm te houden.

Zo werd ik gisteren gebeld door de fanclub voor een afspraak en vandaag wederom gebeld dat de afspraak niet door hoefde te gaan. Eiland 1 kwam kennelijk op de brug Eiland 2 tegen. Pas vanavond begint Kanniewaarzijn weer op tv. Ik heb er al een aantal seizoenen opzitten.






6 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Was het niet herinneringen aan één Australier? ;-)

Anoniem zei

Hoop dat de fanclub nu eens een mooie taart bakt, met bijelkaarhoudend glazuur!

Anoniem zei

Wat een puinhoop bij die fanclub van jou.

Janne zei

Rare fanclub heb jij, slecht georganiseerd!
Mijn kleinzoon, bijna 8, woont in Australië en zijn favoriete tv-programma is “Heel Australië bakt”.

Iris Papilio zei

Inderdaad een rare tijd. Maar als je dit soort programma's leuk vindt is er gelukkig de kans om toch te kunnen zien. Ik vind het ook een heerlijke tongval van de Australiërs, net als de Zuid-Afrikanen. Die zou je zo met elkaar kunnen verwarren. Ja die herinneringen van jou zijn vast leuk, maar was het er niet maar één, zoals Pourqouis Pas zich ook al afvraagt? ;-)

Judy zei

Ja, een rare tijd, daarom vergeet ik het vaak. Ik kijk ook graag naar Masterchef Australië. Die mensen 'down under' zijn zo aardig, vind ik.