maandag 31 december 2018

Hatsjie....ik ben zo verkouden-blues

Kon het bijna voorspellen en de dag waarvan je wist dat die zou komen is er; ik ben lekker verkouden geworden. Niet zo vreemd als eerst mijn zoon verkouden was en daarna mijn broer en ze allebei lekker in mijn omgeving aan het hoesten, proesten en snuiten waren. Maar had het niet willen missen hoor, dat contact met hen.

Maar ben het een beetje ontwend. Want weinig (innig) contact met mensen en dan loop je dus ook weinig van dat soort overdraagbare virusjes op. Ieder nadeel hep z'n voordeel.



Dus eigenlijk moet ik er blij mee zijn! hahah. Want het betekent dat ik meer mensen zie dan voorheen. En ik vannacht een heel stuk van mijn luisterboek heb kunnen horen. Een heeeeel stuk.

Vandaag dus maar rustig aan doen, maar dat doe ik al het hele jaar, dus ook weer retesaai om te lezen.

Zag in het winkelcentrum net een ambulance staan en een politieauto en ik moest daar ook zijn, want de vitamine D was bijna op, dus even naar de apotheek. Maar oh...wat errug. Bij het parkeren was een auto tegen een andere aangereden en beide auto's volledig in de kreukels. Ga je nog even snel een oliebol halen!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar dat weten we allemaal denk ik ook allang. En kloppen het dan weer af op ongeschilderd hout. Wat niks helpt. En je een zere vinger van krijgt. Ook niet fijn.

Wens mijn lezers allemaal een prettige Jaarwisseling en alle goeds en vooral warms en liefde voor het nieuwe jaar. Eigenlijk alles wat je niet online kan kopen. Of offline.






7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wens jou ook alle goeds voor het nieuwe jaar! Lees al lang bij je en moet vaak lachen om je humor, ook al heb je het niet altijd gemakkelijk. Toch steeds meer positiviteit in je blogjes waarneembaar, komt goed met jou! Beterschap toegewenst

Iris Papilio zei

Veel beterschap Cellie... wij dachten ook dat we erdoor heen fietsten zonder griepverschijnselen of verkoudheid maar waren toch ook aan de beurt voor de kerst!
Allemaal weer over! Mooie jaarwisseling en al het goede voor 2019 gewenst! XXX

izerina zei

Beterschap!

Joanne zei

Ik wens je beterschap en een heel gelukkig nieuw jaar! En mooie logjes. Ik geniet er van.

Liefs Joanne

Judy zei

Ik ga ook snotterend het nieuwe jaar in. Ik ben blij je blog dit jaar gevonden te hebben en lees je graag. De beste wensen voor 2019!

Janne zei

Beterschap en een gezond en gelukkig 2019!

Nicole Orriëns zei

Jij ook een goed 2019 gewenst en hopelijk gaat je verkoudheid snel over!

nicole@huisvlijt