dinsdag 1 januari 2019

Tieten, kont, etc mars; het is weer 1 januari!

Terwijl het Nieuwjaarsconcert afspeelt, geniet ik van een vers kopje koffie. Heerlijk dat ik ervan kan en mag genieten. Dat ik ondanks snothoofd, toch de koffie nog enigzins proef.

Geen enge dingen gebeurd met vuurwerk hier gelukkig. Het lijkt alsof de voorkeur meer uitgaat naar siervuurwerk. Lag trouwens al op bed toen alles losbarstte en vond dat ook wel prima. Door Snothoofd en zo kon ik toch niet naar buiten. Ook beter voor mijn toch al dichte oren.

Maar wat was ik blij dat ik die keus had. Dat ik niet vast zat aan allerlei verplichte nummertjes op Oudejaarsavond of vandaag op Nieuwjaarsdag. Gewoon duf op de bank kon hangen; dat alles een beetje langs me heen ging, maar ik dat totaal niet erg of jammer vond. Lekker uitsnotteren.


Ondertussen alle Kerststukjes en dingen opgeruimd. De boom doe ik denk ik morgen wel en dan is het huis weer geheel klaar voor 2019. Of ik dat ook ben? Moet wel he....kan niet blijven hangen in vorig jaar. Voorwaarts mars!!


4 opmerkingen:

Sylvia zei

Heerlijk dat het januari is, ben echt klaar met de 'feest'dagen.

Min of Meer zei

Hier meteen de boom de deur uitgedaan. Heerlijk.

Judy zei

Bij mij moet op 1 januari ook 'alles kerst' weer opgeruimd. Sterkte met het snotteren, ik snotter met je mee. Gelukkig Nieuwjaar gewenst!

mirjam kakelbont zei

Lieve Cellie,
Het nieuwe jaar mag dan niet meer kakelvers zijn, ik kom je toch nog graag het allerbeste voor 2019 wensen. Voor jou en al je dierbaren.
Eindelijk, het is weer gewoon januari...
Lieve groet,
Kakel.