woensdag 6 november 2019

How do you like your eggs in the morning?

Werd voor de wekker wakker en had direct de eerst prijs van vandaag te pakken; ik wist precies hoe laat het was. Rustig wakker worden, want haasten hoeft immer niet.
Dan lees ik even wat krantenkoppen op mijn telefoon, wat Blendle stukken (kan je ook luisteren, maar daar word ik juist slaperig door, dus maar gewoon lezen) en bedenken wat er vandaag echt 'moet' en wat ik wil en hoe ik de dag voor me zie.

Gisteren was ik wat ongedurig merkte ik en door even lekker - geinspireerd door Vlasje en Flylady - wat planken in mijn voorraadkast uit te mesten (Foe Yong Hai mix uit 2007 kan echt wel weg) en schoon te maken, kreeg ik toch weer goede zin.

Vanochtend dus eerst maar de wandelschoenen verder inlopen, tegelijk een boodschapje doen, maar ALLEEN dat en verder me niet laten verleiden door lekkere broodjes, koek en vooral snoep (Sinte Maarten MikMak, mijn moeder is nog steeds een dikzak), want dat brandt in de kast. Dus niet kopen tot 11 november 17.00 uur. De hordes komen meestal rond 17.30 uur.

Voelde me prettig omdat ik door dat loopje direct een aantal taken van mijn To-Do lijstje kon afstrepen. En direct doorging met de sollicitatie-taak. Hoppaaaaaa...ook klaar.

En toen mocht ik van mijzelf Koffiepauze houden, met een heerlijk kopje versgezette hand opgegoten koffie.

Omdat de zon nu heel laag staat warmt de woonkamer zomaar gratis op. Want ons bent zunig en zolang het niet nodig is om de kachel in de ochtend (of overdag) hoger te zetten, doe ik het niet. Ik zorg dat ik bezig blijf en daardoor heb ik het niet koud. Ook al is het 17 graden.

Wel zie je met die lage zon ieder stofje hahah.

Kreeg vanochtend vroeg een hartverwarmend appje van mijn broer over het ontbijt van zoonlief. Waar hij dat nuttigde en met wie. Smelt!! Leuke foto volgde: De twee leukste mannen gezellig samen aan een Fins ontbijtje.


Afbeelding van Pexels via Pixabay 

Fijn om de ochtend zo te beginnen.




2 opmerkingen:

klaproos zei

LOL genieten van kleine dingen, fijn hé :-) me too :-)

nicole orriens zei

Wat fijn dat je zo'n prettige start had! En zo'n wandeling doet een mens ook altijd goed is mijn ervaring. Ik kan inmiddels gelukkig weer hardlopen, en de koffie smaakt me dan altijd extra lekker!