donderdag 7 november 2019

Verkeerde code

Een verkeerde code invoeren kan grote gevolgen hebben. Zo bleek gisterenavond maar weer op Schiphol.

Kreeg online een berichtje door dat er alarm was geslagen op Schiphol en omdat mijn beide kinderen dat als werkplek hebben, had het mijn interesse.


Afbeelding van skeeze via Pixabay 


Ok..ik raakte een beetje gestressed kan ik beter schrijven.

Vals Alarm

Gelukkig was het een vals alarm, maar er gingen allerlei theorieen door mijn hoofd, te maken met die trotsheid van Nederlanders over die snuffelhond van Trump, de gevolgen hiervan nou ja...Mel Gibson stond zijn Conspiracy Theory teksten alweer helemaal in te fluisteren.

Ik leerde al eerder dat ik er goed aan doe me niet volop in het online (of offline) geblabla van diverse nieuwsdiensten en talkshows te gooien, want dat triggert bij mij gewoon de stresshormonen. En die wil ik liever in balans houden. Dus sluit ik me bewuster af van allerlei 'stoor' zenders.

Dus mocht ik iets rustiger (nog rustiger???)  aan doen vandaan van mijzelf. Maar haha...heel blij dat ik nu al een vervelend administratief klusje achter de kiezen heb. Die al een tijdje op mijn to do lijst stond.

En wegstrepen maar!

Lekker koffie weer gemaakt en doe mijn best daar oprecht van te genieten. Dus even rustig zitten en niet tussen de bedrijven door slobber slobber en weg is die bak.

Gisteren keek ik nogal onrustig naar wat de allerlaatste aflevering van Morse was. Och. die Morse toch. Morsdood.








4 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Moest gelijk aan jou denken gisteren. Ik ook wel veel stress . het verscheen in TV scherm dat er iets zeer ernstig aan de hand was. Tuurlijk joh. Trappen we er weer allemaal in.
doet mij denken aan het verhaal van Peter en de Wolf. Op een dag blijven we allemaal ons ding doen en is er werkelijk iets aan de hand. Veel liefs.

izerina zei

Ik las eens,dat bij de opnames van de laatste Morse de persoon,die Lewis speelt echt de tranen in de ogen had.

nicole orriens zei

Ik kan me je schrik goed voorstellen. En vaak is de verslaggevind dan ook zo 'hijgerig'. Daar wordt het ook niet beter van.

mirjam kakelbont zei

Ik las het pas op de NOS-app op m'n telefoon toen de "kaping" al voorbij was. Laten we hopen dat ze nu de code een ander nummer gaan geven.
Soms lees ik een dag geen nieuws. Dat doet een mensch goed.