zondag 4 augustus 2013

Itsy Bitsy Teenie Weenie Polkadot bikini

Heb een bikini gekocht, ik denk voor het eerst in 30 jaar of zo... of  nog wel langer, ik ben/was van de badpakken en zit daarmee in de achtertuin. Nou ja....heb nog een hempje erover aan en die net, binnen (haha) uitgegaan.

Heb geen droomfiguur, behalve als je Peter Paul Rubens heet, maar tjonge.....gewoon maar doen. Een keer de zon op je buik en maag.. En niet wachten op je ideale gewicht, figuur, tijd, plaats.

Vind het wel stoer dat ik het draag, weliswaar in de beslotenheid van mijn tuin, maar wil perse beter voor mijzelf zorgen en liever voor mezelf zijn (zweefteef-mode uit). Wat heeft het voor zin om jezelf maar te blijven afkraken en te wachten op een ideaal lijf (van buiten dan). En ondertussen alle mooie dagen voorbij laten gaan.


Het kan immers in zucht voorbij zijn.
6 opmerkingen:

 1. Mooie omschrijving van de rubensvrouw! Maar inderdaad, waarom niet? Gewoon lekker genieten van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mezelf juist verwent door mijn twee (hele oude) bikini's weg te doen. Ik wil niet meer bloot, ik wil in badpak, daar voel ik me lekkerder in/mee. Mijn (te dikke) buik is ook te dik als 'ie wit is, ik toon 'm gewoon niet meer en dat voelt prima. Een goed uitgangspunt is dat we ons er minder (lees: niet meer) druk over maken!! Veel plezier van je bikini!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, hier in vol ornaat op het strand. Ok, ik geef toe, wel een broekje met pijpjes haha. Maar gewoon, met ribbels en bobbels en flubberarmen. Gewoon, omdat ik het weer durf. Dus goede zet van je hoor! Fotootje?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gedaan. Genieten van wat er is,niet wachten op dat droom figuur ( en wie heeft dat nou).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begrijp nu waarom mijn foto je zo aansprak, Citroenvlinder!
  En dan past een gele bikini helemaal bij jou!

  Groetjes Petr@

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo min mogelijk kleding aan! Altijd doen zou ik zeggen. Zeker bij jezelf thuis.

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.