zaterdag 7 juni 2014

Broerige zaterdagzwijmel

Werd wakker met een grauwsluiergevoel. Maar dat WIL ik helemaal niet. Het wordt vandaag zo'n mooie zonnige dag. Ik was nog net een gebit van de kat van Alice in Wonderland....was bijna geheel verdwenen.

Nou, vooruit jank het er maar even onder de douche uit dan, heeft niemand last van (er is ook helemaal niemand hier) en dan ga je kijken wat je blij maakt.

Dus; was in de wasmachine; ja daar word ik blij van en straks ophangen in mijn tuintje

Boodschappen doen
Mooie plant voor onder de Pioenrozen gekocht.

Gratis krant lezen

En nu even koffiepauze en een bijpassend muziekje voor vandaag. Hoop zo dat ik weer terugkom en niet telkens denk dat ik beter helemaal op kan lossen in het niets.
2 opmerkingen:

 1. En van mij een gratis dikke (helaas virtuele) knuffel. Ik hoop dat je kunt genieten van je dagje vrij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit in een vergelijkbare situatie, dus ik lees je blog, met zeer herkenbare gevoelens en gedachten, met grote belangstelling.
  Als zeer actieve, gedreven etc. etc. vrouw pas ik ook nergens "in het profiel". Vijf tot 10 jaar geleden was dat wel anders, toen was hetzelfde profiel nog zeer gewild.
  Misschien zullen die jonkies van nu nog eens op hun neus kijken als zij zelf 50+ zijn.....?
  Ik probeer het maar te zien als een extraatje dat ik tussen nu en mijn pensioendatum "alleen maar" hoef te zorgen dat ik zelf gezond (echt) oud kan worden - binnen de (helaas wat mindere) financiele mogelijkheden die ik nu heb.
  En er zijn nog andere voordelen: namelijk alles wat je betreffende de werksituatie eigenlijk kunt missen als kiespijn, zoals overbodige vergaderingen moeten bijwonen, functioneringsgesprek met een hijgerig chefje, stresgedoe over cijfertjes, ergernissen collega's, etc. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.