zaterdag 8 november 2014

Treinzwijmel

Een artikel wat ik van een lieve medeblogster kreeg over introverte mensen gaf aan dat die langzaam op gang komen, alles uitermate goed willen uitzoeken, maar als ze op gang zijn, dan zijn ze een Diesel.

Dat vond ik wel een mooie omschrijving. Weet niet of ik nou het prototype van een introvert mensch ben, omdat ik ook kan genieten van aandacht en in het openbaar optreden voor een groot publiek vind ik niet eng, maar de meeste hokjes kon ik wel aantikken.

Maar goed; ook net een artikel gelezen over een psychologisch test waarin mensen een tekst voor ogen kregen en ja, natuurlijk, dat waren zij helemaal!. Bleek dat iedereen die tekst kreeg, een beetje zoals horoscopen in bladen werken.

Dus schoot me een lied van meneer Hammond te binnen. Uit de tijd dat ik op de middelbare school zat. En iedereen dit soort kleding droeg. En veel jongens dit haar hadden. Althans een poging waagden om zoiets te hebben. Meestal was het coupe bloempot die uitgegroeid was. Alleen dat borsthaar dat moest nog wat groeien bij die klasgenoten.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk nummer uit ons verlovingsjaar.

Anoniem zei

Van Andy heb ik nog een the best CD. Het is een van mijn lievelings CD's. Dit nummer is dan ook uit mijn hart gegrepen.
Heb jij dan voor volle zalen gestaan? Ik ben wel benieuwd wat je dan deed.
Overigens herken ik het wel uit mijn werkzame tijd. Ook ik moest voor groot publiek opleidingen en geven. Het is een kwestie van wennen en daarna doe je het spelenderwijs. Een fijne tijd.

Bibje zei

Ieuw borsthaar ;)
Leuk liedje, heb ik heel wat gezongen met mijn vriendinnetje op weg naar school.

Anoniem zei

Oh, heerlijk lied! Dankjewel.

Albert y Mara fotoblog zei

Uitstekende keus die wij op 26 januari 2013 ook al eens brachten.
Reden: De Fyra is nooit goed op gang gekomen.
Voor onze bijdrage van toen, klik hier.
Fijn weekend toegewenst.

vlasje zei

Lekker nummer, altijd! Fijn weekend!

natasja zei

Ik heb van de week zo'n zelfde link voorbij zien komen. Misschien wel hetzelfde? Afijn... het is wel zoals het werkte bij mij, dat introverte gedoe. En ik ben in veel opzichten een diesel. Leuk dat je dit nummer erbij gekozen hebt :-)

Pecunia zei

Jeugdsentiment

Dwarsbongel zei

Tsjoeke-train - ik dacht daarbij altijd aan de stoomlocomotieven, maar die kwamen iets langzamer op gang, maar dan toch hetzelfde ritme.
Categorie zomerhitje, gemakkelijk in het gehoor liggend en het blijft toch hangen...