zaterdag 3 september 2016

Zon op zaterdag zwijmel

Omdat ik gisteren mezelf ernstig moest aanspreken om niet in paniek te raken na het openen van de enveloppe van de Belastingdienst, heel ernstig en er nog een paar Adem in en Adem uit kreten tegen aan gooide (krijg je wel rare blikken in de supermarkt) gekozen voor iets vrolijks.

Want genoeg met het laten vergallen van mijn stemming door dit bericht. Het is maar geld. Dat ik het niet heb, is van later zorg.
En ja, slecht geslapen, dus vandaar alles in de wasmachine, want een beetje doorweekt van angstzweet, maar gelukkig heeft daar niemand last van.

De zon schijnt, de witte was zit in de wasmachine, ik heb genoeg te eten in huis, met mijn kinderen gaat het goed, ik kan nog steeds in Boerkini op het strand liggen (hebben ze die in mijn maat??) dus blijf kijken naar de goede dingen. Heb wel voor hetere vuren gestaan en dat ook overleefd. Dus maak een lekkere kop koffie, leef en lach en geniet van de zon.

Blijf je pad volgen en blijf vooral jezelf trouw.









16 opmerkingen:

Anoniem zei

That's the spirit! Dank voor je zwijmels.

MelodyK zei

Dappere Dodo ben je ;-) Wat mooi om te zien dat het je lukt het vanuit een ander oogpunt te benaderen en daar kracht uit te putten, you go girl!

Iris Papilio zei

Lekkere vrolijke muziekjes! Goed dat je jezelf zo kunt aanpakken!
Kop op meid, belastingdienst en een betalingsregeling regelen, moet kunnen toch? Ik wens je een zonnig weekend!
Liefs

Anoniem zei

Zou persoonlijk je situatie willen veranderen voor je, want je verdient het zo niet. Je wordt er evengoed heul sterk van, dat wel.

Ria zei

Alles wat je meemaakt in het leven maakt je sterker.
Ook ik kreeg flinke aanslag van de belastingdienst en is makkelijk af te lossen op lange termijn.
Genoten van je vrolijke muziekjes

Lot zei

Ik hoopte dat dit het nummer Zon van Ton Hermans zou zijn.
Ken je dat? https://www.youtube.com/watch?v=OIGGtfpEWCY

Misschien heb je er wat aan in deze moeilijke tijd voor je als oppepper. Echt leuke, lieve en hoopvolle tekst.

Petr@ zei

Ik heb even je vorige logje gelezen en ik kan het bijna niet geloven.
Ik hoop dat je er uit komt. Gelukkig ben je bijdehand ;-) maar je kan geen ijzer met handen breken.
Ik zag wat goede tips voorbijkomen, misschien heb je er iets aan.
Veel sterkte!
X

Mirjam Kakelbont zei

Nu dit er weer bovenop... Het is om triest van te worden.
Maar met een positieve instelling kom je zeker het verst.
Sterkte en lieve groet

Anoniem zei

misschien kun je nog 3 belastingjaren middelen en valt daar nog wat geld terug te krijgen.

Dwarsbongel zei

Ik ken jouw situatie niet, maar ik probeer mijn inkomstengegevens goed de administreren, en als ik dan iets onverwachts krijg van de Belastingdienst, ga ik dat vergelijken. Als ik het niet begrijp, ga ik naar het Belastingkantoor om te vragen het uit te leggen. Meestal valt het dan mee, omdat er iets te hoog is ingeschat op grond van vorige jaren.
Je hebt een groot contrast van muziekstijlen neergezet, maar allebei mooi in hun soort. Ik zou ze geen van beide zelf aanschaffen, maar heb ze beide geïnteresseerd beluisterd.

Ariadnesdraad zei

That's the spirit ! Al weet ik hoe zulke factuurtjes voelen, vol geld dat je niet hebt ...

Unknown zei

Ik heb bewondering voor je doorzettingskracht en power! Ook al zal het misschien niet altijd zo voelen, je bent een sterke vrouw! Je staat immers nog terwijl je de wind al geruime tijd redelijk tegen hebt!! Zoals iemand anders ook al zei: ik zou willen dat ik je kon helpen! Kan echter alleen zeggen: zet m op! Groetjes Michelle

LegeZakkenVrouw zei

Vakantie nemen en niet werken bij ziekte zou er misschien voor kunnen zorgen dat je uiteindelijk niet hoeft terug te betalen. Wel raar natuurlijk, maar je zou het eens uit kunnen rekenen.

LegeZakkenVrouw zei

Vakantie nemen en niet werken bij ziekte zou er misschien voor kunnen zorgen dat je uiteindelijk niet hoeft terug te betalen. Wel raar natuurlijk, maar je zou het eens uit kunnen rekenen.

Joanne zei

Je krijgt wel heel veel op je bordje. Maar ik vind je wel eern kanjer. Al vaker gezegd, al betaalt het natuurlijk de rekeningen niet. Ik hoop dat er nog eens een mooie tijd voor je aanbreekt. Je verdient het echt. Knuffel...

Liefs Frederique

Min of Meer zei

Heftig dit, ik ben aan het teruglezen want loop dat achter. Volgens mij word jij kampioen meeveren en klappen opvangen. Sterkte!
En inderdaad een betalingsregeling proberen af te spreken.