maandag 16 juli 2018

Haar en Helsinki

Opeens, nou ja...opeens, vind ik hoe ik mijn haar nu heb, niet meer leuk. Saai, oudmakend, maar vooral braaf. Wel supermakkelijk en goedkoop (hahah), want al zeker langer dan een jaar niet naar een kapper geweest,  maar ik merk dat het me verveelt.

Dus ga ik denken aan hoe ik het dan wel wil. Haha...krullen! Altijd he...wat je niet hebt, dat wil je graag.

En korter.

Niet kort

Korter

Voorlopig nog even niet, want ik vind het heerlijk om in de zomer geen haren in mijn nek te hebben slierten. Dus opsteken.

Ik heb dus wel geld voor de kapper, dat is het niet, maar geen geduld, geen zin en geen inspiratie (nog).

Nou...als dat al mijn problemen zijn!

Was al heel vroeg met mijn rondje Bless the House klaar. Draai op Tropenrooster hahah. En daarnaast nog andere zaken gedaan die 'moeten'. Een kortingsabonnement gekocht voor de bus, omdat ik de komende tijd veel in de bus zit en dat geeft korting in de daluren.
Biebboeken verlengd online. Eentje kon niet want gereserveerd. Net de interessantse natuurlijk. Dan zijn 3 weken zo om.

Gekeken naar stremmingen bij de bus (hoorde ik van mijn dochter, die dacht snel naar vrienden te reizen, maar moest enorm omrijden) en binnenkort moet ik een heel eind verder lopen. Niet te doen en vooral niet om 05.30 uur in de ochtend. Halte wordt tijdelijk verlegd. Of toch maar op mijn fiets naar halte verderop en hopen dat fiets daar niet gejat wordt. De bus vlak bij mijn huis, die rijdt op dat moment nog niet. Hoe doen mensen dat die helemaal niet goed kunnen lopen?

En toen ik zo lag te piekeren - toen de zon net op was -  dacht ik: besluit wat, hou je daaraan en pieker vanaf nu niet meer. Heeft geen zin. Het is zo; deal with it!

Mijn broer gaf aan dat de machtigste staatslieden van de wereld momenteel op 10 minuten van zijn huis aan het vergaderen zijn. Ze hadden geen tijd voor een Nederlands kopje koffie helaas. Moest bij onderstaande grap denken aan die Noorse serie: Okkupert.





Afbeeldingsresultaat voor putin occupation no just visiting








5 opmerkingen:

Luz zei

HAHAHAHA, hij is zo leuk!
Sinds ik Duitse les heb gehad van een Russische (!) kijk ik toch wel iets anders tegen Poetin aan. Niet dat hij nou direct heilig is maar er is hier in het westen wel erg gekleurde berichtgeving via de media, net als andersom overigens.
Maar ja, heb een voorkeur voor heel erg foute mannen want moest ook altijd lachen om Berlusconi. Het zegt, ongetwijfeld, iets over mij.
Goed dat je niet meer piekert, je weet, uiteindelijk lost het zich allemaal gewoon weer op.
X

Bertiebo zei

🤣🤣🤣

Anoniem zei

:-)

Anoniem zei

Bij de kapper zeg ik altijd: lekker kort. Maar vorig jaar was ik bij een "Tsetjeense" (of uit zo'n ander land daar uit de buurt)kapper en die pakte toen de tondeuse en schoor mij bijna helemaal kaal! Ik ging echt gillen in de stoel, maar toen was er al een hele baan afgeschoren en kon ik niet meer terug. Eigenlijk stond het mij best leuk, maar sommige mensen dachten dat ik aan de chemo was geweest en dat vond ik naar, vooral voor mensen die écht chemo hebben. Mijn haar groeide natuurlijk weer aan en sindsdien ga ik naar een Iraanse kapper die mij gewoon lekker kort knipt, beetje zoals Elly Lust. Ben ik blij mee!

Petr@ zei

Goed zo, niet meer piekeren (zei de grootste piekeraar ever ;-))
Misschien een ander kleurtje in je haar, toch weer iets anders.