maandag 3 augustus 2020

Volle maan

Vanavond is het Volle Maan.

Dat voel ik altijd aan mijn water. Mijn hormoonhuishouding zeg maar. Misschien wel Loena getikt. Van het normale padje af.  Ongedurig ook. Dus geen geduld voor Zomergasten. Ze pakte me niet. Te ingestudeerd. Ze zat in mijn irratie-zone. Of misschien zat ik daar zelf wel. Maar gelukkig 'mag' ik die uitzending nog de komende 10 dagen online bekijken. Als de ongedurigheid weg is. Of niet. Niks hoeft tenslotte.

Gisterenavond was het helder en stond de maan zo mooi laag aan de sterrenhemel. Kon 'm bijna aanraken. 

Vond het killig, dus gooide over mijn Zomerlaken mijn zomerdekbed. Mocht het toch te warm zijn, dan was ik zo weer in de zomerstand. 

Vanochtend zou het enorm gaan regenen (niet...nou ja, niet enorm!!) en lekker onweren  was de verwachting en dus schoot ik, net wakker, snel een broek aan en een jas en zette alvast de Klikko aan de stoeprand. Hoefde ik later niet door de Enorme Buien. 

Taakje 1 gedaan van vandaag. Maar ik wil helemaal geen taken hoeven doen. Ik wil GROOTSE en meeslepende avonturen beleven.  
Giet er eerst nog maar wat koffie in. Want groots gaat 't niet worden en meeslepend al helemaal niet. Misschien zo eerst maar even stofzuigen of zo. 


Jullie nog onder de invloed van de Volle Maan? 6 opmerkingen:

anneke broos zei

ja,eindelijk eentje die er ook last van heeft(gedeelde smart)en mij niet vol verbazing aankijkt zo van...daar heb je Anneke weer.

Anoniem zei

Ik vond het een heel interessante Zomergast, een heel intelligente vrouw ik kende haar eigenlijk helemaal niet dus voor mij was het een fijne verassing.

Bertiebo zei

Ik weet niet meer van welk kind ik zwanger was, maar het duurde lang en toen werd het volle maan. Nou dan gaat het nu wel gebeuren zei iedereen. Mooi niet, er gebeurde niks. Sindsdien heb ik de maan nooit meer vertrouwd

izerina zei

Nee geen onrust of zo. Maar ik kan enorm genieten van het licht. Moet met hond uitlaten niet te veel naar boven kijken,er zijn ook nog lantaarnpalen

Lot zei

Leuke para vrij naar de Bie!
Van volle maan heb ik weinig last, bij mij gaat het pas beginnen na 4-5 dagen

Iris Papilio zei

Nooit iets van gemerkt... ben ik daar te nuchter voor dan?