dinsdag 8 oktober 2024

Vertrektijd

Was al aan het inpakken, want wil beter letten op mijn werktijd, dus niet te lang doorgaan. Ook niet te kort, maar daar is nooit sprake van.

Nog even snel naar het toilet en dan inpakken en wegwezen. Zegt mijn collega dat de leidinggevende gevraagd had of ik even bij hem langs kwam.

Nee.

De hele dag de tijd gehad en niet wachten tot 17.00 uur om dan ook mij nog even van alles en nog wat te vragen of mede te delen. 

Dus ik pakte mijn laptop in en toen kwam hij naar mij toe. Hij zag dat ik aan het inpakken was en dan toch nog even zijn verhaaltje vertellen. Had hij prima ook op de mail kunnen zetten. Maar ik bleef niet dralen of hangen, pakte mijn jas en vertrok. En Fijne Avond...Toedeledokio!!

De rest die later dan ik binnen kwam rollen was allang weg. Echt...ik doe iets fout hoor.

En dan moet ik mijzelf ook aanleren om niet pas om 17.00 uur  alles te stoppen en dan alsnog een kwartier later te kunnen vertrekken. 

Bijzonder was dat de treinen en de bussen allemaal zonder vertraging reden. Heerlijk. En één van de kleindochters alweer vier jaar mocht worden. 





3 opmerkingen:

Bertiebo zei

Heel goed!

nicole orriens zei

Gefeliciteerd met je kleindochter! En wat fijn dat er eens geen vertraging was.

Jo zei

Goed dat je zo je grenzen bewaakt. Je bent per slot van rekening geen filantropische instelling.

En ik sluit me graag aan bij de felicitatie van Nicole! Geweldige leeftijd: vier. Voor het eerst naar school! Een mijlpaal.

Fijne dag verder, Cellie!
Jo.