zaterdag 19 oktober 2024

Wie wil wel?

Wat een lange dag zeg, de laatste werkdag van de week. En dan ook nog weer eens een verandering in mijn werkplek, want dat wil de opdrachtgever graag en die bepaalt.

En dan schijt mijn leidinggevende direct in zijn broek en voert dat soort veranderingen meteen door. Gelukkig was ik vorige week wel zo bij de les dat ik direct aangaf, net als alle andere collega´s nog steeds de optie wil behouden om thuis te werken. Sommigen werken 50% vanuit huis - lekker de maandag en/of de vrijdag en dan is het reizen naar de werkplek beperkt. 

Mijn functie, die ik niet deel, zoals een soortgelijke functie bij de opdrachtgever, met meerdere collega's, vraagt dat ik elke dag er ben. En nu dus nog langere uren op die plek.

Zo leuk is heen- en weer reizen nou ook weer niet. Het kost vooral veel tijd. Maar dus nul optie om de hele dag thuis te werken want al vanaf dat ik deze functie uitvoer is er nooit gezocht naar een structurele back-up. Ja, de stagiaires, of de jongste bediende. Want zelfs ik heb recht op het opnemen van vakantiedagen. 

Om even bij te trekken, want ik voelde de stress al optrekken en daar had ik zo geen zin in. Om beter het weekend in te gaan, keek ik op Netflix naar de serie : Nobody wants this.




Heel fijn. En goede titel.


Geen opmerkingen: