zondag 4 juni 2017

Hijs- en hangbruggen

De mega-grote BH is teruggestuurd. De vrachtwagen takelde het geval zo de laadruimte in.

Zoals meerdere mensen adviseerden bestelde ik verschillende maten en modellen en nam me streng voor dat alles wat niet goed oogt, zat of voelde terug ging. Niet meer genoegen nemen met 'Goed genoeg".

Op het oog leek het een leuke BH. Op het plaatje ook.

In het echt voelde het alsof mijn voorgevel in een soort van hangbrug was gevallen en er maar sneu bij hing. Hing. Alles keek zuidwaarts. Heb juist nu nog veel meer behoefte aan een opgewekt gemoed!

Afbeeldingsresultaat voor hangbrug

En altijd geleerd dat het goed is om de boel een beetje op te hijsen, want dat valt het slankste gedeelte van een dik lijf op (dat gedeelte onder je borsten) en lijk je optisch slanker.

Optisch alleen hoor.

Dus direct weer terug in de verpakking gedaan en die gaat terug. Ook al is de kleur nog zo leuk. Niet voor het hangmodel kiezen!

Nu heb ik een hijsmodel aan, met beugels uiteraard en wat ik zo jammer vind is dat het heden ten dage lijkt alsof geen enkele vrouw nog tepels heeft. Door die keiharde bekisting in de hijsbruggen is alles dichtgetimmerd. Tepels - not done!

Of ik moet natuurlijk er 2 gaten in knippen, maar dat is ook weer zowat.

Goed; eerst maar eens een dagje proefdraaien. Kijken of deze maat en dit model goed zit.

Afbeeldingsresultaat voor mallets bra
8 opmerkingen:

 1. Die tepels kun je met kwastjes op je shirt accentueren........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine knoopjes op je shirt naaien!

  Ik had eens een bruine mini jurk, is dus 50 jaar geleden, met oranje biezen en 4 knoopjes, 2 op tepelhoogte en 2 stukje eronder, dat stond heel leuk. Op een dag op kantoor viel een van de onderste eraf en om wat gelijk te zijn knipte ik de andere er ook af met de bedoeling die er in de avond weer beiden op te zetten. Ik had echter beetje teveel bekijk. Ik moest voor die baan erg vaak door gebouw lopen en heb de andere 2 ook maar tijdelijk verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die knoopjes vind ik ook wel een creatief idee. Op wenshoogte of werkelijke hoogte?? ;)

   Verwijderen
 3. Ik zou ze op wenshoogte naaien. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ideaal dat niemand meer kan zien of je het koud hebt (-:
  Zonnige groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oprah had ooit 2 modedames in de show die bij elke opmerking over kleren eerst zeiden: zorg voor goed ondergoed. En ook: kies bij je volgende bh eens een cupmaat groter en een bandmaat kleiner. Beide adviezen heb ik ter harte genomen.

  Telkens als ik gemeten wordt (1x per 5 jaar ongever) in een goede winkel vraag ik een beha in een cupmaat groter en een bandmaat kleiner. En dan zegt de verkoopster: ik snap niet hoe het kan, maar deze zit beter.

  Hoop dat je er iets aan hebt bij het kiezen. Bovendien, wie ziet je in alleen je beha en wie in je kleren die erover zitten? Juist, dat laatste is het belangrijkst. Dus beter beige en goed dan rood en een hanbrug ;-) (en in ouderwetse beige en witte beha's zie je nog wel vaak je tepels)

  BeantwoordenVerwijderen