zaterdag 15 juli 2017

Op Reis-gevoel zwijmel

Op zoek naar songs die over reizen en vakantie gaan kwam ik deze tegen. In twee uitvoeringen, en de laatste is speciaal voor een blogheldin Mirjam van Villa Kakelbont van wie ik al een tijdje niets gelezen heb.

Ik reis al lang niet meer, te lang naar mijn gevoel, maar goed...wat is reizen; afgelopen donderdag nog gereisd - klein stukje, op de kaart gezien bijna niets. Mijn met weinige energie voelde dat als een hele onderneming.

En toch ook even ergens anders geweest, mijn zinnen verzet en dat is wat reizen doet. Iets hebben om naar uit te kijken, nieuwe verhalen te doen en inspiratie te krijgen.






Er ligt een bijna gratis weekendkrant (altijd leuk die akties), de koffie is klaar en mijn bakse Havermout ook.

Weekend!

9 opmerkingen:

Happy Earl Grey zei

Zo is het reisgevoel kun je zelf creeren, het is maar hoe je het bekijkt. Het scheelt in elk geval veel veel geregel en vakantiestres. En als dan ook het weer nog mee zit, dan is er geen mooiere plek op de wereld. Geniet van je "vakantie"! groetjes El

Anoniem zei

Lief dat je die voor Kakeltje plaatst. Ze is erg stil de laatste tijd.
Beide versies zijn mooi. Maar reizen is ook niet meer voor mij weggelegd.

Ria zei

Kakeltje komt wel weer vast en zeker.
Reizen zit er voor mij ook niet meer in. Gelukkig heb ik een schat aan herinneringen en ben nu blij dat ik nog de hondjes kan uitlaten, mijn rode duveltje kan gebruiken als ik er uit wil en de vakantiestress aan de jeugd kan overlaten.
Fijn weekend

CorryR zei

Had een heel verhaal verteld, maar foetsie! Ik reis niet veel meer. Gaat gewoon niet meer, maar gelukkig kan ik nog met de valys taxi naar b.v. Broek op Langedijk, waar morgen mijn schoonzus 50 wordt. Beken: ik zie er tegenop want is wel plm. 150 km.

Iris Papilio zei

Reizen is heerlijk maar doen alsof je reist ook. Ik zeg altijd, met internet heb je de wereld in huis en kun je overal naartoe! Mijn laptopje heet dan ook My World...
Lief van je dat je ook aan Kakeltje denkt! Ze is kennelijk weer even ondergedoken!
Fijn weekend! Met de wereld in huis ben je rijk! Liefs

MelodyK zei

Met het laatste nummer doe je Kakeltje een heel groot plezier.
Ze komt wel weer!!

Reizen... heb er ook zo (n)iets mee... het moet maar kunnen, gezondheid heb je wel nodig daarbij.

Fijn weekend

natasja zei

Ohhh... Die bowie versie... <3

Joanne zei

Ik zou wel willen reizen, maar Hubbie wil niet meer. Zo jammer. Wij zouden zoveel, maar nu wil hij niks.
Maar met thuis blijven is ook niks mis mee. Geniet van alles om je heen.

Liefs Frederique

Dwarsbongel zei

Twee mooie uitvoeringen! Gelukkig kunnen wij nog reizen, met de auto en als dat beter uitkomt met het OV, al merken we wel een toename in beperkingen...