zaterdag 18 mei 2019

Eurovisie Songfestival - guilty pleasure

Eigenlijk is het al geen guilty pleasure meer, want heel veel mensen kijken ernaar. Maar ik hou ervan. De nepperigheid, het drama, de outfitjes, de latex lieslaarzen, de maffe songteksten, de valse noten, het vileine commentaar van Graham Norton op de BBC of bij de Belg. Kom maar door!

Heb de rauwkost al ingekocht en gesneden voor vanavond. Geen snaaizaken, maar groente, want deze maand denk ik bewuster na over wat ik extra eet. Als moslims de hele dag het opbrengen niet te eten en drinken, dan moet het mij toch lukken om alle tussendoortjes en koek en zopie te laten staan?

Met een aantal kijkers wissel ik online razensnel snedig commentaar uit. Ook leuk. Maar je moet echt sneller typen dan het licht om het bij te houden, want het clubje wordt steeds groter en sneller. Geheim clubje.

De eerste noten van Duncan donderdagavond vond ik niet zo fraai klinken. Tegen het valse aan. Maar goed..."iedereen" denkt (net als toen bij Ajax en toch in de laatste minuut verliezen) dat hij gaat winnen vanavond. Of op zijn minst in de top drie komt.

Verheug me op het optreden van Madonna. Vooruit...nog een guilty pleasure. Gaat er nog iemand kijken vanavond?



Ooh, ooh
All I know, all I know
Loving you is a losing game
Ooh, ooh
All I know, all I know
Loving you is a losing game

Ooh-ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh
Ooh-ooh-ooh, ooh-ooh, ooh-ooh





8 opmerkingen:

Polly zei

En nu maar duimen dat het geen losing game wordt voor "onze" Duncan. ;-)

Veel plezier vanavond!

Bertiebo zei

Nee, maar dat is omdat ik er niet ben vanavond. Ik vind het drie keer niks, maar toch kijk ik bijna altijd. Donderdag ook gekeken. Ik vond het liedje van die Duncan wel mooi.

Luz zei

Geniet maar lekker! Niets voor mij, net als musicals, ik word zo zenuwachtig van het gezing, denk altijd: schiet nou eens op.
Maar het is je van harte gegund met je geheime clubje, heerlijk.

pourquoi pas ??? zei

Nou Luz daar mogen wij niet bij bij dat clubje.
Ik heb het liedje nog niet gehoord.
Ieder jaar is het weer hetzelfde en denken we/ze dat we heel hoog gaan scoren.
Ik kijk nooit. Paar jaar gelden wel en tot mijn verbazing vond ik het heel leuk. Toen won die man met baard en ook dat vond ik een mooi liedje. haha.
Heel veel plezier en dat jouw favoriet mag winnen

Anoniem zei

Ik heb niet gekeken en las hier en daar dat het vreselijk vals klonk. Misschien dat ik vanavond een klein stukje probeer te volgen.

Elisabeth zei

Ik ga dus echt niet kijken ,rommel wat er te zien is en ik krijg er de kriebels van .En ik heb nog maar een enkele inzending gezien maar dat was voldoende voor mij .

Iris Papilio zei

Heb het totaal niet gevolgd vandaag, dus nee we gaan niet kijken!
Maar natuurlijk hoop ik dat Duncan een goede uitslag krijgt... Het is een beetje een onnederlandse inzending, maar wie weet!

Lot zei

Nee dank u ik, ik kijk wel wat anders en bovendien vind ik het veel te lang duren en de uitslagverslaggeving te schreeuwerig