dinsdag 28 mei 2019

Hoogblonde bimbo makelaars

Via een tip van Aaf Brandt Corstius keek ik op Netflix naar een semi-niet gescripte (hahah...errug semi) serie over succesvolle, Blonde (Bimbo) en 2 brunette makelaars die in LA peperdure huisjes verkopen. Grappig, want mijn zoon heeft een half jaartje in LA gewoond en dat strand, daar heb ik ook foto's van hem.

Selling Sunset heet de serie.



Zo ver van mijn realiteit verwijdert dat het zeer vermakelijk is om naar te kijken. Waar je je druk over kan maken.

Of er wel bij iedere slaapkamer ook een badkamer zit;
Hoeveel afwasmachines heeft de keuken;
Is dit een echte diamant op deze verlovingsring;
Past mijn hondje in mijn designer handtas;
Zit er maar één lift in dit appartement;
Zakt de multigrote tv wel compleet weg in het terras bij het zwembad?

Ja, levensvragen!

Wat wel een beantwoorde levensvraag is, is dat vandaag de uitslag van de tietenpletterbus binnenkwam en er nu niets qua borstkanker te constateren is (en ja...ik snap en weet dat dit morgen natuurlijk zomaar wel kan). Halleluja!

En eindelijk maar eens, na ik denk wel nou ja laten we zeggen een hele lange tijd, een voordeurbel gemonteerd en opgehangen. Zelfs het kleine schroefje van 3 mm lengte weer onderaan gemonteerd. Wat nogal een uitdaging was, haha! Niet electriek de bel, want dat werkt gewoon niet meer en is aan de bewoner en niet de verhuurder om te fixen kennelijk want jaren terug al nagevraagd, maar een wireless ding. Ooit kado gehad van mijn dochter.

Het was wel heerlijk rustig zonder voordeurbel en ik zie helaas niet een on/off knopje op de ontvanger. Maar ik neem aan dat 1 batterij eruit halen hetzelfde resultaat heeft.

DingDong!! Of klinkt het nou als Bimbo!!






3 opmerkingen:

Sylvia zei

Levensvragen?
Haha, ik houd me met andere zaken bezig idd ;)

Anoniem zei

Proficiat met de goede uitslag.

Siebrie zei

Volgens mijn dochters klinkt het als 'DomDing' :)