dinsdag 21 mei 2019

Kijktip: The Split

Via BBC First heb ik de eerste serie al bekeken en vond het een fijne serie om te bekijken. Nu staat hij op de Nederlandse tv op het programma, maar net als Cold Feet, op een zeer laat tijdstip - rond 23.00 uur op zondagavond,  dus iets om op te nemen of later via NPO start te bekijken.

Wat het interessant maakt is dat ook Barry Atsma er een grote rol in speelt. Het gaat over de echtscheidings-advocate Hannah, die het advocatenkantoor van haar familie verlaat om te gaan werken bij de concurrent: Noble & Hale. Hierdoor komt de relatie met haar moeder Ruth en haar zussen Nina en Rose onder grote druk te staan.

Aanrader!

Was vooral onder de indruk van de mooie kleding en hakken die de hoofdrolspeelster in haar rol draagt. Ik ken haar vooral uit series waar ze wat meer 'gewonere' vrouwen speelt en hakken niet echt handig zijn. Politievrouwen en vrouwen die op de boerderij werken. Leuk haar eens in een andere huid te zien kruipen. En wat mooie goedvallende kleding kan doen. En die hakken.

Jajajaja...lekker oppervlakkig, maar een mens is opgebouwd uit vele facetten en dit is er ook eentje van mij. Die schoonheid heel erg waarderen kan.

‘The Split’ family law drama review: everything you hate ...


4 opmerkingen:

Nicole Orriëns zei

Dat klinkt wel leuk zeg! Ik ga hem onthouden!

Anoniem zei

Bedankt.

Polly zei

Ben het helemaal met je eens: het is een geweldige serie, echt een aanrader!

Lot zei

Ze speelde ook in de serie Unforgotten, 3 seizoenen ook het kijken meer dan waard.