dinsdag 3 december 2019

Gold digger

Gisteren was er op BBC First het eerste deel van een bijzonder fijne thriller, waarin niets is wat het schijnt. Dit is wat er in de nieuwsbrief van BBC Europe over geschreven wordt:

Het fijne is dat Julia Ormond de hoofdrol speelt. Met rimpels, maar gewoon een nog steeds mooie kop (en dat haaaaar!! Prachtig).

Vond deze (jonge) man voor mij totaal niet aantrekkelijk, dus zag ook niet wat Julia er nou inzag, maar ja dat zijn de wonderen der aantrekkingskracht en scenario.

Wanneer de pas gescheiden Julia haar zestigste verjaardag alleen doorbrengt in Londen, werpt een knappe jongeman zich op als haar redder in nood. Maar is hun turbulente affaire oprecht of schuilt er een addertje onder het gras? Op maandagavond om 21.00 uur op BBC First, 6 afleveringen. Misschien ook nog in de herhaling op andere dagen. Op Youtube zag ik ook al hele afleveringen voorbij komen.6 opmerkingen:

 1. Ik ga kijken denk ik. Ik hou van Engelse series.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt intrigerend. En heeft Julia ook niets laten doen? Gewoon een actrice die ouder wordt, zonder ingrepen? Dat zie ik toch altijd graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo te zien geen rare lippen of ogen die opeens vol verbazing de wereld inkijken. Ja, zie ik ook altijd graag.

   Verwijderen
 3. Ik volg de serie op de BBC vanavond de derde aflevering, ik vind het soms wat tegenvallen, de karakters zijn allemaal nogal egoístisch, het zeer upper middle class milieu waarin het zich afspeelt. Veel geld, grote huizen en het lijkt wel of iedereen het vooral niet vertrouwt omwille van de erfenis die ze mis lopen. De spanning zit er voor mij in of hij nu deugt of niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh dat wil ik ook zien, ga kijken of het nog lukt,lijkt me wel wat :-)
  dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede tip! Heb de serie gevonden op YouTube. Begin is al mooi dus grote kans dat ik dit ga volgen! Dank je wel voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.