maandag 6 november 2023

Beckham

Op Netflix staat een documentaire over David Beckham. Heb ik helemaal niets mee, noch met voetbal, maar wel interesse in hoe hij zo 'beroemd' is geworden. Waar komt hij vandaan en hoe is hij nu, met volwassen kinderen. Wat doet al die roem met een mens. 

Zo lekker dat ik op tijd op was gestaan, de boodschappen haalde en pas toen ik thuis aan mijn kop koffie met opgeklopte soja-melk zat, dat het toen keihard ging regenen. Heerlijk gevoel. Hoef je nergens heen nog en dus niet verplicht, zoals door de week, door de regen te reizen. En nat worden. En met nog honderden andere natgeregende mensen in een volle trein of bus reizen.

Ook fijn om dan binnenklussen te doen. En ook af te krijgen.

Maar Beckham dus. 

Interessant, ook als je geen interesse in voetbal hebt. Om weer even terug in de tijd te zijn, eind jaren 90. De mode van toen, muziek, actualiteit. Wat waren die voetbalshirts wijd! 


Iemand ook gezien?

2 opmerkingen:

Sylvia zei

Ja, ik vond het wel interessant eigenlijk. Ook niks hebbende met voetbal. Ik heb dan ook veel doorgespoeld.

Mevrouw Niekje zei

Nog niet, maar hoorde er al wat over en dat was positief. Nu jij ook en dus ga ik zeker nog een keer kijken! Lekker is dat toch altijd, alles gedaan, buiten p....weer en dan lekker nergens meer naar toe hoeven. I love it!!