maandag 18 februari 2013

Een goed begin is het halve werk.

Vanochtend eerste de witte was in de wasmachine gestopt. Daarna douchen en sportkleren aan en de deur uit om een stukje te gaan lopen. Heerlijk dat je dan weer thuis bent en al iets gedaan hebt voor je gezondheid!

Zag veel molshopen, dus als ik de voorspellingen van mijn Oma zaliger mag geloven, krijgen we nog neerslag deze week. Nu was het een stralende droge ochtend en dat liep lekker.

Ontbijtje erin (havermoutvlokken met sojamelk) en nu aan de slag om een rondje Bless the House te doen. En nu de zon zo pal op de ramen staat; zie ik daar ook een klusje verschijnen. :) Daarna weer solliciteren - uiteraard - en vanmiddag ...nou; de hele middag ligt nog voor me.

Gisteren was Obese weer interessant. Vooral omdat de dame nog met veel onverwerkte problemen zat en ik daar weinig van terugzag om juist die zaken aan te pakken. Ze lachte alles weg.  Na afloop kwam er uit de vetcocon een hele mooie vlinder. Toch denk ik dat het werk voor haar nog niet voorbij is. Net als voor mij.


Mijn dochter heeft gevraagd of ik voor haar een spencer wil breien, dus dat is een leuk klusje. Dat doe ik dan het liefst in de avond, als ik tv kijk. Ben ik toch nog nuttig bezig. En wat vind ik het weer leuk om te doen. Creatief bezig zijn.  Dochterlief zit alweer in de sportschool. Straks moet ze werken, maar eerst aan haar zelf werken. Wat bewonder ik haar.


2 opmerkingen:

Bloem zei

Ik heb Obese ook gezien. Dat vrouwtje heeft inderdaad nog heel veel te verwerken en is er nog lang niet.

Petr@ zei

Zo, goed bezig!
Heb Obese niet gezien, ga de herhaling kijken.