donderdag 7 februari 2013

Uit elkaar

Mijn goede vriend, Motormaniaman, belde me gisteren dat zijn vriendin tijdelijk bij hem weg is. Ze zitten in een tijdelijke scheiding om te kijken wat zij wil.

Die zin viel me op. Wat zij wil...doe een relatie niet met zijn tweeen? Hij vertelde me dat ze al een paar keer eerder verliefd op een ander was geweest en hij haar de tijd had gegeven om uit te zoeken hoe dit zat, maar nu wil ze zelfs niet meer bij hem wonen. En het liefst in de stad gaan wonen waar ze studeert.


Ik snap het allemaal want zij zit gewoon in een heel andere fase van haar leven; moet nog ontdekken wat leven is, wie zij is en wat de mogelijkheden zijn. Daar ben je jong en student voor tenslotte. Alhoewel sommige mannen daar rond de 50 weer last van krijgen... Maar roep dan niet tegen die man dat je wel met hem wil trouwen en ga dan ook geen plannen maken om dat te regelen. Om een maand later hoteldebotel op iemand anders te zijn.

Hoop dat hij beseft dat hij ook wat in te brengen heeft en niet hoeft te zitten wachten op haar antwoord. En dat besluiten dat dit niet goed voor hem is, ook een besluit is.
Hij was zo ontzettend blij dat hij zijn droomvrouw (zijn woorden) had gevonden dat ik bang ben dat hij nu in een ontzettend gat gaat vallen en zichzelf (alweer) niet goed genoeg vindt.

Nou...counting my blessings: Heeeerlijk rustig; geen relatie en geen relatieproblemen! 

Jaaaa....daar denk ik vanavond alleen in mijn bedje vast weer anders over.


1 opmerking:

pourquoi pas ??? zei

Ik dacht net als jij toen ik alleen was. Zag om me heen weinig mensen die ik benijdde om hun relatie en daarbij als je een relatie hebt krijg je zijn problemen er ook bij en ik had genoeg aan die van mij.
Mijn relatie met mr. X is dan ook heel langzaam begonnen hoor. 2 jaar heeft t geduurd denk ik.
Eerst een jaar elkaar tegenkomen op straat en steeds langer blijven kletsen en toen een jaar een relatie maar wist ik niet of t lang zou duren. Daarbij kreeg ik 2 stiefkinderen waarvan de dochter alles gedaan heeft om ons uit elkaar te krijgen en wat er ook gebeurde de kids kregen gelijk. Maar goed doorgezet en na een jaar relatie wist ik t opeens; met hem wil ik oud worden.
Alleen zijn vond ik prima maar als je iemand ontmoet waar t mee klikt dan is dat wel heel erg leuk hoor. Trouwens nu even niet haha, hij is nogal chagrijnig. Gelukkig hebben we de ruimte hier en zit ie lekker boven. liefs.