woensdag 20 februari 2013

Run Forest, Run!

Het zal het aankomende voorjaar wel zijn, maar ik sta vroeg op, bed opmaken, douchen en aankleden, als er nog een was te doen is was in de machine en dan ga ik nu al een paar dagen achter elkaar eerst een eindje lopen. Ik weet nog dat Motormaniaman me dat een aantal jaren geleden aanraadde. Een aantal jaren geleden en een flink aantal kilo's geleden.

En heel stil droom ik dat ik ooit hardloop op diezelfde route. Gewoon...zonder moeite.
 

Misschien moet ik het gewoon maar eens gaan doen in plaats van erover blijven dromen. Hardloopschoenen kopen (maar welke dan????? - voor een rasechte Weegschaal iets om sowieso heel lang over te denken) en maar gewoon kijken of ik het kan. En een indruk dat je maakt....als hardloper... :) Staat stukken sportiever dan lopen in je winterjas met een warme sjaal om. Ergens heb ik kennelijk nog veel behoefte aan applaus.

Dat zal het wel zijn wat me dwarszit; ik doe van alles, maar zet het zoden aan de dijk? En aan wiens dijk dan?

Vanochtend scheen de zon, het was droog en wat was dat even lekker lopen in de vriesdroge winterlucht. Daarna administratie doen en ja hoor...op mijn sollicitatie van gisteren had ik vanochtend al bericht. De vacature was al vervuld. Goh...toch jammer dat het bedrijf zo'n vacature op Monsterboard plaatst dan. Was er wel een vacature?

Maar goed; we gaan gewoon door met de zoektocht naar zinvol werk. Op wat voor manier dan ook, maar graag nu nog wel een beetje op mijn oude niveau.

Van de week ga ik, mijn verjaardagscadeautje, met mijn moeder naar de tentoonstelling over de schatten in het graf van Toetanchanom. Ze is dol op Egypte, maar verder dan een boek erover lezen of een mooie reportage op National Geographic of BBC kijken komt ze niet. Dit leek me alweer een stap verder. En als de plannen van mijn broertje doorgaan, gaan we dit jaar met haar naar The Real Thing.1 opmerking:

martine zei

ik zie je bijna rennen, hardstikke goed zou dat zijn. Ik zou het ook wel willen maar hou het voorlopig bij flink doorlopen, minstens een half uur, 3-4 per week.
Veel plezier bij de tentoonstelling van Toetanchamon.