zaterdag 2 februari 2013

Von Kopf bis fuss

Behalve auf Liebe eingestelt ook nog eens heerlijk geurend naar een pakket van de Bodyshop wat ik een jaartje terug of zo voor Kerst van een kind kreeg. Dat lag maar in de kast te liggen en ik bedacht me hoe heerlijk het zou voelen om geurend te scrubben, douchen en te bodybutteren.

Lekker in de echt kashmir pashima uit Pakistan gehuld op de bank en daarna nog mijn voeten verzorgd. Nou...geweldig lekker allemaal. Heerlijk geurend, lekker warm en dan ook nog een kop warme sojamelk.

In de tijd dat ik dit allemaal deed kon ik niet snaaien en dat is stukken gezonder zo.

 


Kreeg van een man die ik via mijn netwerk ken een uitnodiging om naar een presentatie te komen en dan konden we daarna nog wel een broodje eten. Call me silly, maar toen hij het voorstelde kreeg ik al een gevoel dat hij liever een horizontaal broodje wilde eten.

En damn....had ik zo maar, zo auf Liebe eingestellt, eindelijk eens van rambam kunnen gaan, maar het stond me gewoon tegen. Die man heeft namelijk een echtgenote. 

Dus dan maar bodybutter smeren.

2 opmerkingen:

martine zei

Wat ben je toch verstandig;-)
Fijn dat je jezelf eens in de watten hebt gelegd. Groet

Anoniem zei

haha , ja van die voorstellen kreeg ik een paar jaar geleden ook nog wel eens ,maar net als jij vind ik mannen met een echtgenote echt verboden gebied. dan maar liever in mijn eentje lekker op de bank en mezelf verwennen. daar heb je uiteindelijk toch meer plezier van dan van zon man die toch niet zo leuk is dan dat je misschien in eerste instantie dacht en heb je ook geen last van schuldgevoelens, ook al zou je niet verder gaan dan alleen het uitje en het broodje.