vrijdag 10 februari 2017

Ze deed nog een plas, dronk nog een glas en alles bleef zoals het was

Opeens is plassen hot item!

Wat ik grappig vind is dat twee Blonde zestigplussers in het nieuws komen in verband met Golden Showers.

Denk dat voor veel jongere mensen überhaupt het idee dat ouderen nog aan sex doen of denken,  al een no go erea is en dan nog zoiets? Urine wordt bij ons ouderen alleen met incontinentie geassocieerd. Niet met plezier. Vandaar de besmuikte lachjes.Afbeeldingsresultaten voor manneke pis

Nu ik nog ziek thuis ben, zie ik zelfs bij Jinek dat er een heel item aan is gewijd. Nou ja, meer het plassen in een opvangplek die niet zo gewoonlijk is en daar dan een filmpje van. Maar ach, als de dame in kwestie dat fijn vindt, mag ze van mij doen wat ze wil.

Verder wordt er veel afgezeken her en der. Ik snap nu waarom ik dat soort aktualiteitenprogramma's niet meer trek. Teveel ego en teveel MIJN mening of de grachtengordelmening.

Dus kijk ik al een tijd niet meer naar DWDD maar liever naar Binnenste Buiten. Of gewoon naar de zoveelste herhaling van Father Brown. Over een man in een jurk.

Neem nog maar een Anta Flu; alle verplichte zaken heb ik gedaan vandaag. Ben heel blij dat ik het Flylady regime weer elke dag kan opbrengen, buiten mijn normale schoonmaakroutines. Hoe blij ik kan worden dat ik een heel klein stukje van mijn keuken heb opgeruimd, goed gekeken of alles wel zo nodig was op die plek en op de juiste plek opgeruimd. En niet langer dan 15 minuten over zo'n taak doen. Met blafhoest en lage energie goed op te brengen.

En nog maar, voordat ik een Anneliesje van der Pies doe,  even doe'n wat 'n kippe niet kan. Gewoon op de wc.

4 opmerkingen:

 1. Hahaha leuk geschreven. Het programma Binnenste Buiten kijk ik ook. Programma die postief is en niet negatief. Gewoon informatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezeik zeg ;-)
  Arme Patries, ik moet al piesen als ik nies, o nee dat was Annelies haha.
  Ja ik kijk ook graag naar BinnensteBuiten, en soort Landleven maar dan op tv.
  De recepten zijn ook erg leuk.
  Vervelend dat je ziek bent, het is er ook wel weer voor, koud en guur, blijf maar lekker binnen. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lees net jouw blog vanuit Brussel, ik ga zo voor het eerst op bezoek bij Manneke Pis, of toeval bestaat? Dit wist jij niet he?
  Heel veel beterschap en je hoort asap van mij.
  X Luz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Man, man, wat kan jij het allemaal goed analyseren en dan ook verwoorden! De relatie-man: volgende keer hem een tijdslimiet geven. tien minuten praten over zijn shit en dan afkappen. Met de mededeling dat je alles al gezegd hebt wat er te zeggen valt. Dan je ruimte claimen voor jou sores. Alhoewel. Een tijdje terug dat ik dat bij mijn life-time vriendin.. na haar verhaal dat drie dagen duurde, vroeg ik voor een volgende keer aandacht voor het mijne. Ik heb haar nooit meer gehoord. Dus. :)

  en van ons allemaal mag je een boek schrijven, zitten in de bijstand, wat dan je basisinkomen is, zeg maar. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.