vrijdag 14 februari 2020

Exit DWDD

Moest enorm lachen om onderstaand filmpje; geeft in een paar minuten de essentie weer van bovenstaand programma.

In hetzelfde tempo als Matthijs altijd praat. Dat tempo word ik altijd nogal nerveus van, maar ja...ik ben Slome Sjaantje denk ik qua praattempo (en niet alleen praten helaas) haha.


Alles komt ten einde, dus ook dit programma. Weer tijd voor nieuwe dingen. En gelukkig klaar met Halina Reijn als tafelgast. Of Prem.

Keek het niet meer heel regelmatig. Herkende in Matthijs de angst om er niet meer bij te horen. Toch is het concept van DWDD uniek en dat zal gemist worden. Tot er een ander uniek concept komt. Want: weet iemand nog wat er voor DWDD rond die tijd werd uitgezonden en 'iedereen' naar keek?


6 opmerkingen:

klaproos zei

wahahahahahah de snelheid maakt mij duizelig :-)
geweldig gedaan. <3

nicole orriens zei

LOL : )))) Ik vind 'm geweldig. Ik keek het programma zelden omdat ik het zo popiejopie vond. En daar houd ik niet van.

Lot zei

Ik keek er wel graag naar, er was altijd wel een onderwerp wat interessant was om te weten of verder na te zoeken. Zal het zeker missen.
De afgelopen weken heb ik zelf 3x van Matthijs gedroomd. Eenmaal wees hij me de verkeerde weg en gisteren was hij als verslaggever bij een schietincident in de straat waar ik ooit woonde, de derde keer weet ik niet meer

Lot zei

Ik droom altijd veel en over heel veel mensen dus voor mij is het ook, niet ongewoon

Mevrouw W. zei

Leuk gedaan van Henry van Loon :-)
Ik keek heel af en toe naar DWDD, maar naar de uitzending op oudejaarsavond keek ik sowieso wel altijd.

pourquoi pas ??? zei

Heb erg gelachen om het filmpje over naked and afraid die je stuurde. Zou echt iets voor mij en de X zijn om dat na te doen, nou ja als we zouden durven in het Amsterdamse bos.
De versie die het laatste keer heette naked and afraid XXL geloof ik. Was zo spannend. Ga kijken of ik kan vinden want wil wel graag weten of ze het overleefd hebben.