donderdag 13 februari 2020

Hot lips

Prachtige jonge vrouw. Net twintig. En toch ontevreden over haar hoofd. Heeft 'dus' haar lippen laten vergroten. Zo jammer vind ik.

Want er was niets mis met haar lippen. Helemaal niet onzichtbaar of van die chimpansee-lippen. Maar kennelijk kijkt ze heel veel op social media naar wat de trend is en die trend is opvullen die hap! Net als wenkbrauwen, daar maak je twee van die donkerzwarte rupsen van. Zo onnatuurlijk mogelijk graag. Nagels ook uit een doosje en dan ook het liefst zo lang mogelijk, net als de wimpers, die als twee grote vlinders de ogen een raar aanzien geven.

Maar begin je daar eenmaal aan, dat moet je dat blijven doen, want het is niet permanent die verandering, van binnenuit. En juist dat lijkt me doodvermoeiend en kostbaar.

Maar ook - alles is maakbaar tegenwoordig. En gelukkig snap ik dat er na deze trend van zo opgevuld en onnatuurlijk mogelijk,  weer een hang zal zijn naar 'naturel'.

Vraag me alleen af of de dames die hun billen hebben laten vergroten, dan die siliconen er weer uit laten halen.

Kanniewachten, want vind het een lelijke trend, vooral bij daglicht!
Afbeelding van Karen Arnold via Pixabay

6 opmerkingen:

klaproos zei

jammer hoor...

pourquoi pas ??? zei

Ik ben niet zo optimistisch als jij en denk dat dit gewoon door zal blijven gaan. Arme dames maar ze zullen wel met dames omgaan die het ook allemaal doen. En wat een geld want er moet natuurlijk hier en daar ook van alles opgevuld worden in het gezicht.

izerina zei

Zo triest,die onzekerheid,die er waarschijnlijk aan ten grondslag ligt.

Anoniem zei

Ik heb na 17jr siliconenprotheses laten verwijderen en begreep van de arts dat die trend behoorlijk rijzend was. Ikzelf ben er superblij mee nu.
De rupswenkbrauw, zulu-lip en klapperende wimpers begrijp ik echt niet. Maar ik hou ook niet van onnatuurlijk. Ik had dan ook kleine protheses en niemand zag het eraan af.

Bertiebo zei

Het is zo jammer dat die meisjes vaak niet zien hoe mooi ze zijn en dat ingrepen helemaal niet nodig zijn. Dat zien ze pas later.
Zoals ik ook pas veel later zag dat ik op mijn twintigste best leuk was.

Kliefje zei

Die wimpers ook ja, net zonneschermen... BAH!