vrijdag 7 juli 2023

Nog eentje

Dacht even dat het al vrijdag was, maar helaas nog niet. Toen ik naar de bushalte fietste zag ik her en der omgewaaide schuttingen, overal afgewaaide takken en blaadjes en nog verderop hele dikke takken van bomen gerukt.

Weet niet waarom, maar de bus heen was heel vol. Trein ook. Oh ja, donderdag, de dag dat men wil dat je live op kantoor verschijnt. 

Terug gaven de borden ook weer vertraging aan voor de trein. Leg me er al bij neer; het is gewoon niet anders op dit traject. Altijd bal. 

Nog steeds een collega aan het inwerken. Dat is ook arbeidsintensief. En altijd fijn als de software niet werkt. 

Zo modderen we maar aan en gelukkig was het heel snel einde werkdag. Kleding voor morgen had ik vanochtend al uitgezocht, vooral met het oog op wederom tropische temperaturen. Maar er wel netjes en verzorgd uit willen zien. Niet als een zweterige Ma Flodder. 

Nog even mijn lunch voor morgen klaarmaken en in de koelkast zetten. Dan is de dag weer gedaan. Hoop dat ik lang genoeg wakker blijf om te zien wie het gedaan heeft bij Lewis. Nu al een paar keer achter elkaar op de bank wakker geschrokken. En was de dader alweer bekend. Maar niet bij mij.


3 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ha dat in slaap vallen herken ik. Niet speciaal bij Lewis, maar bij allerlei programma's. Dan denk ik dat het maar heel eventjes was, tot blijkt dat ik de clou ergens van totaal gemist heb

izerina zei

Jammer van dat in slaap vallen. Kun je zo'n aflevering niet opnemen en dan het laatste kwartier terugkijken?

nicole orriens zei

Wat vervelend dat er altijd vertraging is op dat traject. Is daar ook een reden voor?

Vandaag wordt inderdaad een hete dag....