vrijdag 17 november 2023

Er staat een paard in de gang

Las dit bericht en zag het ook nog voor me. Paard loslopend in dat vliegtuig. Wel een cargo-vliegtuig, dus geen passagiers om omver te lopen. Maar duur grapje ook nog eens. 


En hoorde uiteraard (zo werkt dat bij mij) onderstaande tune:


En doet me ook weer denken aan toen ik een collega had van wie haar vader Paardenslager was. Prachtige dame om te zien. Alleen moest ze niet haar mond opendoen. Zaten we in de bus op weg naar ons werk en zagen schattige paarden in de wei, riep zij a la accent Tineke Schouten uit: Kijk...Paorden! Waat een droppies!

Om dan later op die dag een lekkere paardenworst uit haar broodtrommeltje te halen, want zo heerlijk maakte haar vader die. Moet er nog steeds om gniffelen.

3 opmerkingen:

izerina zei

Worst van droppies,wel een tegenstelling

mrs H. te B. zei

;-( Ik houd nog steeds wel van paardenworst! En vroeger werd ik bijgevoederd, als bleekneusje, met paardenbiefstuk - want gewone biefstuk was VEEL te duur!
Dat omkeren van het vliegtuig was niet alleen duur, maar er moest ook nogal veel kerosine geloosd worden om veilig te kunnen landen - lijkt me ook nog behoorlijk vervulilend!

nicole orriens zei

Ik vond het ook een heel bijzonder nieuwsbericht! En nu heb ik ook dat liedje in mijn hoofd over een paard in de gang ; )