dinsdag 14 november 2023

Het Sinterklaasjournaal is er weer

Kan me niet schelen of jullie me uitlachen of nogal kinderlijk vinden; ik geniet ervan. In de trein zat ik me al blij te maken dat er in ieder geval iets leuks was om te kijken. Uitgesteld, want sowieso te laat thuis om live te kijken.


Nog iemand fan? 




10 opmerkingen:

Bettie zei

Nou en of!!!

Anoniem zei

Jazeker!

izerina zei

Geen kijker,maar ik snap het helemaal.

mrs H. te B. zei

Nee, ik kijk dit niet, maar ben wel een fan van Sinterklaas. Een collega ging altijd Sinterklaas binnenhalen, ook toen haar kinderen al groot waren - dat vond / vind ik echt een goed voorbeeld. Het Sinterklaasfeest in ere houden - dat vind ik een goed idee!

Anoniem zei

Ik mag dan 72 jaar zijn maar het sinterklaasjournaal neemt niemand me af. Groet Hanny.

Mldh zei

Absoluut! En wat was de eerste aflevering alweer leuk! Oja, ik ben 70...

Mevrouw Niekje zei

Nee, ik kijk het nooit, maar ik begrijp het wel. Als ik de intocht op tv zie word ik ook altijd blij als ik die kindersnoetjes zie. Ik vier het al heel lang niet meer, maar vond het altijd de leukste dag van het jaar, nog leuker dan mijn verjaardag! Op de kleuter- en basisschoolleeftijd thuis met een mand met pakjes, toen we groter waren met gedichten en surprises. En veel lekkers, ook niet onbelangrijk!

Joanne zei

Absoluut! Zo leuk. In mijn eentje want Lief vind er niets aan. Ik ben 68.
Echt genieten.

Liefs Joanne ๐Ÿ˜˜๐Ÿงก

Marleen B zei

Mijn collega's weten al weken van tevoren wanneer het begint. Ze worden nu al helemaal gek van mijn dagelijkse updates van de ontwikkelingen in het Sinterklaasjournaal. Kijk je trouwens ook naar Speculasies? Dat is op zaterdag en een soort Boulevard meets talkshow over Sinterklaas.

Mirjam Kakelbont zei

Waarom zou ik je uitlachen om iets wat je plezier geeft? Kennelijk woont er in jou nog een kind. Koester dat! Ik kijk niet, maar Diewertje Blok is voor mij het Sinterklaasjournaal en andersom.