zaterdag 5 oktober 2024

Fans!

Een Heintje Davids. 

Dreigen te stoppen of je laatste optreden aankondigen en dan toch weer terugkomen. Een paar keer achter elkaar. Jarenlang. 


Wel blij met zoveel commentaar. Dat ik gelezen wordt en zelf plezant gevonden. Dat doet me goed, want voel me vaak nogal onzichtbaar bezig. 

De dag begon, bijna routine, met een vertraging van mijn trein naar mijn werkplaats, pas op het perron zichtbaar. Niets aan te doen. Braaf wachten. 

Op mijn werk deed de software niet wat het moest doen. Dus kon ik in de middag niets verzenden via dit systeem of aanpassen. Bleken meer mensen last van te hebben. 
Werd bijna gek van de hoeveelheid aanmeldingen. Het blijft maar komen. En ook vandaag weer iemand die net 5 minuten voor mijn balie zou sluiten zich wilde aanmelden. 

Op tijd gestopt om mijn trein te kunnen halen en dan lekker naar huis. De zon schijnt zowaar. Niks van gemerkt als je de hele dag aan de telefoon hangt of achter je laptop. 

Wel voldaan gevoel, want toch maar niet nog even doorgegaan om echt alles ingevoerd te hebben. Dat komt volgende week wel weer. Men moet ook inzien dat het teveel werk is voor de hoeveelheid uren die ik werk. 

Maar nu even niks. Kaarsen aan, naar 2 voor 12 kijken en denk dat ik op tijd naar bed ga. Oh, dat is ook al routine. 


6 opmerkingen:

Petra zei

Aaaaah, díe Heintje. Oh ja.

Nou, lekker weer terugkomen, hoor, wij betalen toch wel weer een kaartje voor je volgende concert, want wij willen er weer bij zijn. Of dus: je volgende blogpost lezen.

Ik doe vrijwilligerswerk bij de Voedselbank, daar werd het het afgelopen jaar wat rustiger omdat mensen met jonge kinderen meer toeslag krijgen (en dan dus teveel inkomen hebben om nog recht te hebben op een voedselpakket). Maar als ik jou zo hoor, dan gaat het misschien toch weer slechter met meer mensen? Dat zou heel vervelend zijn...

Fijn weekend gewenst, met hopelijk mooi herfstweer.

Jo zei

Je hoeft niet een groots en meeslepend leven te leiden om toch het verschil te kunnen maken. Want dat doe jij: voor je cliënten op het werk, voor je kinderen en voor je kleinkinderen.
En ook voor ons als lezers van je blog. Je doet ertoe! Dank daarvoor.
Jo.

pourquoi pas ??? zei

Wow wat een reacties zeg en wel verdiend. Lees je altijd als eerst hoor. En wat ben je toch een schatje, dank je wel voor je envelop met inhoud. Doet een mens , nou ja in ieder geval, zoveel goeds.

Alice K. zei

Jij maakt het verschil in vele levens... heel fijn weekend gewenst. Is het bij jou ook zulk mooi zonnig weer? Ideaal weer om buiten iets te doen, bijv. met een boek of breiwerkje in de tuin zitten😊Of met het hondje te wandelen, wat ik ga doen...
groetjes, Alice K.

Marrie-jette zei

Ben ook blij dat je niet stopt!

Siebrie zei

Mijn vreselijk interessante plannen voor dit weekend:
- de vaatwasser aanzetten
- een was draaien en buiten ophangen, want het is mooi weer
- het cavia hok schoonmaken
- de haren van mijn half-Afrikaanse dochter van 13 wassen, borstelen en vlechten (dat neemt ongeveer 8 uur in beslag)
- voor het gemak iets van een snel restaurant
- de zondagsschool leiden in de kerk
- naar een distributiecentrum van PostNL vanwege Open Bedrijvendag in België. Het is gratis en ze voorzien naast de rondleiding randvermaak en snacks.
- Mail samenstellen voor de nieuwe buurman van mijn moeder, die advocaat is en wil helpen bij een verzekeringskwestie die al ruim een jaar aansleept.