dinsdag 2 oktober 2018

Algoritme - yesterday

Het algoritme van de fanclub is qua uitbetaling van de uitkering wel tamelijk regelmatig. Onzeker word ik al als dit afwijkend is. Zou dat betekenen dat er iets mis is, dat ik deze week (ik word per week betaald) niets krijg? Dat dit betekent dat ik nooit meer iets krijg... STOP. Niet zo doemdenken.

Met nog een tientje op de boodschappenrekening, maar op de rekening voor de vaste lasten is alles betaald tot en met nu, is het weer even spannend. Maar gelukkig was daar het bericht van Mijn Overheid dat er een bericht stond van de fanclub. En ook al staat er dat je daar maar eenmalig hoeft in te loggen, moet ik toch nog altijd een keertje extra inloggen om bij de fanclubsite te komen en daar staat de specificatie klaar. En zodra die klaar staat, dan weet ik - uit ervaring - dat de betaalopdracht ook onderweg is.

Anyway...ik kon gisteren weer even opgelucht normaal ademhalen, want weer een weekje overbrugd.

Heb ook nog een spaarpotje voor mijn ziektekosten/Eigen Risico en voor noodgevallen. Ziektekosten kan ik nu alweer voor 2019 aanmaken, alles over 2018 is al betaald en noodgevallen is als er iets kapot gaat (eigenlijk zou dat Afschrijvingen/Reserveringen) moeten heten of ter overbrugging van de ene instantie naar de andere.

Hoorde gisteren dat Charles Aznavour is overleden. Dat zijn overlijden zelfs als Breaking News werd gebracht, terwijl de beste man toch 94 jaar is geworden. Dus niet helemaal een verrassing lijkt me.

Wel een gemis voor wie van mooie Franstalige muziek houdt. Vandaar een Engelse song van hem:


Vandaag ga ik even langs een zus van me. Ze zit door een ongeluk met haar woning in zak en as en dat zat ze al dus nu voelt ze zich nog rotter. En ook nog even omdat een andere zus even inpeperde hoe zij er niet voor haar zal zijn, ondanks haar dagelijkse stroom van diepzinnige feestboekteksten over wie je kan vertrouwen bla bla bla...

Als ik zo ga meten, dan hoef ik vandaag ook nergens naar toe, maar zo werkt de boekhouding van het universum niet. Ik voel dat zij het nodig heeft om gezien te worden. Of het mij nou uitkomt of niet.








1 opmerking:

pourquoi pas ??? zei

Het zal je goed doen, weet ik zeker al zul je wel heel moe zijn als je terugkomt en jij zal ook gezien worden. Zeker weten.