zaterdag 27 oktober 2018

Wanderlust

Och...had ik daar maar meer van. Van Wanderlust!

Schijnt helemaal The Bomb te zijn in Duitsland. Wandelen.

Maar Wanderlust is ook een hele leuke serie op Netflix. Nou ja leuk. Niet komisch, maar wel fijn om naar te kijken. Met regelmatig grimlachjes-momenten. En ook aangevend hoe gecompliceerd het is om meerdere mensen te betrekken in je liefdesleven, ook al ben je daar naar alle partijen open over.



Gisterenavond ging ik uit eten met mijn dochter, schoonzoon en pittige kleindochter. Ze kwamen me lekker thuis ophalen in de regen en ik kreeg als eerste van schoonzoon een enorme bos bloemen.

Wat lief!!

Had ik met mijn verjaardag ook al een enorme bos bloemen van een vriendin gekregen en daar zo van genoten, nu mag er weer een boeket staan. Mijn dochter vertelde dat het een beetje herfstachtig was, met besjes en bladeren en in herfsttinten. Prachtig. Al vind ik de gedachte erachter nog prachtiger. Dat mijn dochter me zei dat ik dat waard was. Wow...laat ik dat vooral goed onthouden.

Uit eten met een peuter is altijd weer interessant. Die had natuurlijk thuis al haar maaltijd gekregen, want zo lang wachten op eten geeft alleen maar een hangerige zeurpeuter (zou ik ook zijn trouwens), dus zij kreeg een bordje met wat kleine hapjes, maar at ze niks ook geen man overboord. En op een gegeven moment wilde ze toch wel ook meelopen naar het buffet, net als papa en mama. Dus aan het handje, bord in de andere hand en och...dat wilde ik wel de hele avond doen, dat kleine lieve handje in mijn hand en dan verrukt kijken naar alles wat een volwassene al niet meer ziet.

Ze houdt enorm van bewegen, van lopen en ontdekken. Heerlijk. Moest ik direct denken aan een oud Duits lied van Schubert:




Was erg gezellig om met elkaar te zijn en ben ook weer keurig thuisgebracht. Mijn dochter appte dat kleinkind thuisgekomen al bijna sliep en zij ook want ze was al wakker vanaf 04.30 uur in verband met haar werk. Kanjer.

En vandaag weer een drukke dag voor haar. Wat heb ik een geweldig lieve betrokken dochter. En Schoonzoon, kleindochter en zoon. Zomaar gratis.






5 opmerkingen:

Bertiebo zei

Superleuk allemaal en helemaal met je kleine meisje erbij. Dat snap ik he-le-maal!

Mevrouw W. zei

Wat heerlijk voor je en wat fijn om te lezen.

Anoniem zei

Je hebt je investering, qua liefde gen aandacht er al helemaal uit. Was toch een groot aandeel.

Min of Meer zei

Heerlijk dit, dat zijn mooie momenten.

Iris Papilio zei

Dat is toch ook jouw verdienste, dat ze zo lief voor je zijn?
Fijn dat jullie zo genoten hebben!