zaterdag 17 oktober 2020

Warmer

Heb een extra warm gewatterd dekje over mijn herfstdekbed gelegd. Nog niet de winterversie, maar ik merk dat ik het toch wat kil vond. Ik doe vrijwel nooit de CV aan in mijn slaapkamer, maar oh wat heerlijk in zo'n warm bedje wakker worden. Beetje rare dromen of eigenlijk nare dromen gehad, maar ik snap waar dat vandaan komt. Dus komt niet out of the blue. 

De badkamervloer na het aankleden maar direct gesopt, als onderdeel van de Flylady opdrachten. Deze week in de badkamer. En de was aangezet. Dus al met een voldaan gevoel naar beneden gegaan. Direct al twee zaken 'gedaan' in de vroege (relatief vroege) ochtend.

Merk dat ik mijzelf nogal ophits om altijd dingen te doen. Nuttige dingen vooral. Alhoewel ik denk dat voor sommige mensen mijn nuttig bezig zijn nogal weinig en misschien ook wel lachwekkend is.

En nu weekend. Dacht gisteren nog even dat ik naar de markt kon gaan om knoopjes te kopen. Want zoveel van dezelfde kleur had ik niet in mijn knopendoosje. Maar toen bedacht ik dat het gezien de Corona-maatregelen niet slim is om 'zo maar' te gaan shoppen nu. Die knoopjes kunnen wachten of online bestellen. Maak het eerst maar eens af voor je naar een winkel spoed.

Maar in het kader van nuttige bezigheden kan ik dit nu combineren met tv of Netflix -kijken. Breien dus. 







7 opmerkingen:

izerina zei

OOk een warm bed in stappen is heerlijk. Gisteren lag er voor het eerst al vroeg een kruik in

Bertiebo zei

Dat maakt toch niet uit of anderen het al dan niet nuttig vinden. Jíj vond het nuttig en je was voldaan. Dát is belangrijk.

Zuinigaan (Aaf) zei

Ik verwarm mijn slaapkamer in principe ook niet, alleen bij strenge vorst een beetje. Het is nu in mijn slaapkamer al weer flink fris! Ik ga daarom mijn elektrische deken weer op mijn bed leggen, dat scheelt aanmerkelijk!

Iris Papilio zei

Je weekend is goed begonnen. Lekker hè als je dan vroeg klaar bent met je klusjes.
Ik heb ook het dikkere dekbed in gebruik sinds gisteren. Was bang dat het mij te warm zou zijn, maar Jan is een koukleum en een fleecedekentje over het zomerdekbed was toch echt niet aangenaam. En.. heerlijk geslapen dus! De verwarming had ik nooit aan op de bovenverdieping, alleen in de badkamer. Maar sinds Jan in mijn leven is gaat hij in de wintertijd wel even open voor een paar uurtjes. Dan is net de kou eruit bij het naar bed gaan...

Anoniem zei

Een warm bed is zalig. Taakjes gedaan geeft voldoening en vrijheid om te lummelen. Fijn weekend!

Anoniem zei

Geeft je goed gevoel en dat is toch heel belangrijk en het is FLY. Probeer zelf ook mee te doen met het fly lady systeem. MIna

mirjam kakelbont zei

Breien is een heerlijke bezigheid en levert ook nog een warm dekentje op. Dat komt goed van pas met de steeds koudere nachten!