zondag 4 oktober 2015

Webshop Normale Man

Zag van de week op de Belg een Engelse detectiveserie en wat een fijne vent speelde daarin. Zo'n kop met van die trouwe hondenogen, daar kan ik zo voor vallen.

Waar vind je dit soort, gewoon 'normaal'. Zouden ze een webshop voor moeten maken. Webshop voor de doorsnee, normale man.

Maar fijne tv.13 opmerkingen:

 1. Nou nee, ik ga voor Gibbs : -)) Mag die ook op een plank? Of aan een hangertje in jouw shop?
  Fijne dag, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de dvd bij de bieb gehuurd. Zeker een mooie man, maar ook aardig. (In de serie dan). Ik kan begrijpen dat je voor zo'n man valt.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk dat vind ik van mijn mr. X. Een gewone man, nou ja wel rood haar, dat vind ik zo leuk, maar gewoon een aardig gezicht en wat je ziet is wat je krijgt.
  Het lijkt alsof je wensen niet hoog zijn als je een gewone man wil maar volgens mij valt t zo niet mee om er een te vinden.
  Ze bestaan gewoon niet zoveel.
  Ze laten ook niet hun baard groeien en doen niet hun haar in een staart als dat in de mode is. Ze doen lekker gewoon. dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies; moeilijk te vinden (voor mij dan he..jij hebt er eentje!).

   Verwijderen
 4. Doet me heeel erg aan iemand uit Bloemendaal denken...:)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, op de Belg zijn inderdaad leuke series.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even off topic, speciaal voor spaarmoeder. Ik heb namelijk problemen met het lezen van jou blog. Op het moment dat ik die wil openen word ik automatisch door gestuurd naar een Reclame site en kan ik jou schrijfsels niet meer lezen erg jammer! Ik weet niet of meer mensen daar last van hebben?

   Verwijderen
  2. Ja ik ook, ik heb dit ergens anders ook als eens aangegeven maar weet niet meer waar dus de reactie ook niet kunnen lezen helaas. Ik ben er ondertussen achter dat er een zeer dwingend programmaatje van mobicow op mijn ipad gezet is wat zich met geen mogelijkheid laat verwijderen dus tips zijn welkom.

   Verwijderen
 6. Ik heb zo'n gewone,,, zeer bijzondere man, een die ook nog eens super handig is, alles kan, lief en zorgzaam is op zijn tijd romantisch.

  Hihi ik was 16 ik zag hem lopen en was op slag verliefd en dacht die is van mij! Wat een geluk dat hij mij ook wel zag zitten en nog steeds zijn we samen. Ooit op een dag loop jij ook jou droomman tegen het lijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt de mijne wel maar dan zonder baard haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.