zondag 23 april 2017

Broekenwijsheid

Niet meer doen:

Een broek aantrekken die 2 (misschien wel 3)  maten te groot is, te lang (toch ingekort maar), heet wassen en dan nog steeds van je kont afzakt, maar ja...hij was maar € 3,-- en ik moet toch iets.  En stretch..dus zit voor geen meter, te vormloze kont erin en niemand ziet dat je benen echt gespierder en slanker zijn dan je denkt en wat deze broek laat zien.

Afbeeldingsresultaat voor afzakbroek

Niet doen: het geeft een stom gevoel, het staat ook onverzorgd en iedere 2 seconden je broek ophijsen (en zelfs aan bretels denken).. NIET DOEN. Oh en ik heb zo'n hekel aan een broek die en afzakt en over de grond slobbert.

Dus doneer broek maar aan de Kringloop. Weg ermee!

Echt...niet meer doen, dat gevoel voeden dat dit soort kleding goed genoeg is voor mij.

Afbeeldingsresultaat voor broek met bretels ophoudenWel doen:

Even tussen de buien door in de tuin. Lekker snoeien, paardenblommen weghalen, kijken hoe snel alles groen wordt en hoe snel sommige planten groeien.

Niet meer moeten. Je moet niks. Je mag dingen, maar lukt dat niet, nou dan niet vandaag. (Zo lekker cryptisch).

Genieten van alle vogels in je tuin, die lekker kunnen spelen tussen de heggen met klimop en andere groenblijvers. Of tussen de struiken. Of merels die in het gras een wormpje pikken. En brutale musjes, die samen heel wat te bespreken hebben in jouw tuintje.
Gratis vermaak.

En zeg gewoon nog 100 keer tegen jezelf, omdat niemand anders dat zegt als je in je bedje ligt: Komt wel goed schatje. En probeer onderstaand modelletje eens. Geeft het bouwvakkers-decolletee een geheel andere invulling. Heb je twee keer kans op sjans.


Vergeet de 'zweetreet': met je billen bloot in deze nieuwe spijkerbroek
2 opmerkingen:

  1. Handig een rits van voor en van achter haha.
    Mijn broeken zakken ook van mijn kont, ben een paar kilo kwijt. Een riem die te klein was heb ik inmiddels op het derde gaatje.
    Misschien kun je bij de kringloop een leuke andere broek scoren.

    BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.