woensdag 3 januari 2024

Toe aan vakantie

Eerste werkdag van het nieuwe jaar weer achter de rug en kanonnen zeg; wat een chaos op mijn werk. Eerst moesten ervanuit ICT allerlei zaken worden geregeld, voordat je kon gaan werken. Las de instructie zorgvuldig en kwam er gelukkig vrij soepeltjes uit. Toen bleek dat de helft van de mensen die aanwezig zou zijn ziek was. En we waren al met weinig. En dat collega's die mijn werk vorige week zouden overnemen dat maar een beetje hebben gedaan, want ook ziek. 

Mijn toegangskey deed het niet. Daardoor kon ik nergens in op mijn werkplek in de ochtenden. Ook dat weer moeten regelen en gelukkig weet ik hoe en waar. 

Dus lag er een bulk werk waar ik nogal moe van werd, bij het aanzien alleen al. Toe aan vakantie! Haha. Maar gewoon maar kijken wat prioriteit heeft, dat als eerste oppakken en niet weer extra hard doorwerken (vooral door als in extra uren werken struktureel). 


Foto van Pixabay



Dus wel om 17.00 uur de laptop dichtklappen en klaar ermee. Niet op laten jagen om weer tot het gaatje te gaan en zelfs verder dan het gaatje. 

Had gelukkig nog een heerlijk zelfgemaakt soepje staan. Altijd fijn. Dan vergat ik maar even dat ik in de regen en wind thuis kwam. Dat droogt wel weer. 

Vergeet ik te vermelden dat de trein heen en terug op tijd reed. En niet te vol, dus ook nog normaal kunnen zitten. Hoera!






2 opmerkingen:

Mevrouw Niekje zei

Lijkt wel op de NS ook goede voornemens heeft gemaakt... net als bij de meeste goede voornemens sneuvelen ze ergens halverwege januari, waarschijnlijk deze ook helaas. Blij dat je in ieder geval vandaag zonder vertraging kon reizen!
Dat die organisatie waar jij werkt nog operatief is! Fijn dat je niet doorgaat, gewoon stoppen als het einde werktijd is, laat je alsjeblieft niet opjagen en gek maken daar!

Sylvia zei

Ik moet volgende week met de trein, ben nu al benieuwd wat er gaat gebeuren.