donderdag 4 juli 2024

Boring

Nogal lamlendig bracht ik mijn dag door. Tot ik genoeg had van mijn lamlendigheid, de boormachine pakte, pluggen en schroeven en een handdoekenrekje in de badkamer ophing.

Mijn vorige plastic rekje had plasticmoeheid en brak spontaan af. Gelukkig had ik, toen er al eerder een stuk afbrak, een andere gekocht, van metaal. Maar nog wel 'even' ophangen. Dus gaten boren. Want de oude gaten pasten niet bij het nieuwe rekje.

Pak boormachine
Pak juiste boor
Hang iets onder gat om boorsel op te vangen (online gezien dat je een driehoekje kan vouwen van een post-it en dat onder het te boren gat plakt en zo verdwijnt daarin alle gruis.
Meet boorlengte uit.
Boor
Plug erin
Herhaal
Schroef vast.
Klaar.

Is dat nou alles? Fijn toch dat dit klusje gedaan is. Zoals alle klussen in en om het huis moet ik die toch echt altijd alleen doen. 

Ging in de middag even op bed liggen en werd een uur later wakker. Oh dear. Komt door Snothoofd. 





6 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ik zou echt niet weten hoe dat moet. Nogal stom inderdaad. Maar als het zou moeten zou ik het vast wel leren, tenminste dat denk ik altijd.

Ina zei

Ja, dat heb je als je alleen woont. Woon ook alleen. En dat kost energie, alles zelf moeten doen en alles alleen verwerken. En net als jij heb ik ook zo'n familie met een aantal gebruiksaanwijzingen. Snap je helemaal en heb zoveel bewondering voor je! Keivrouw ben je!

Groet, Ine

izerina zei

Goed,dat je in actie kwam. En het middagslaapje had je echt nodig

Mevrouw W. zei

Jij kan de was weer aan een wasrekje hangen! Goed gedaan!

mrs H. te B. zei

Goed zo! Elk gaatje is er 1!! En slapen is best lekker toch, als het rotweer is, en je toch vrij hebt? Ik wens je een helder hoofd toe, Beterschap!!

nicole orriens zei

Wat goed van je! Dit soort acties helpen mij ook altijd enorm. Het is de kunst om jezelf over die drempel te krijgen, maar dan helpt het feit dat je iets bereikt hebt tegen de somberbeid en lethargie.