maandag 9 september 2019

Ahoy!

Mijn dochter had via haar werk twee kaartjes gewonnen voor een concert in de Ahoy, het zogenaamde Whitney, a tribute by Glennis Grace.

Nu ben ik niet echt een fan van Glennis, maar Whitney Houston, vooral haar vrolijke liedjes uit de jaren tachtig en negentig, daarvan wel.

En hoe leuk is het om met je dochter samen ergens heen te gaan (nou ja, behalve een afspraak bij de gynaecoloog voor inwendig onderzoek uiteraard).

Zij had vrij en mijn agenda was zoals gebruikelijk (vrij) leeg, dus het kon. Ze haalde me thuis op, we reden zonder files (heerlijk zo'n weekend) richting Rotterdam, parkeren was ook goed te doen (maar eigenlijk hoef ik me daar dus helemaal niet druk over te maken, als passagier en toch denk ik altijd mee) en het was leuk om allemaal blije mensen in de rij te zien staan.

En dat vond ik het prettigst van de avond. De energie van de zaal (we hadden staanplaatsen, maar uiteindelijk prima, want je ziet veel meer en van veel dichterbij en de stalpoten vielen reuze mee), zo positief en alleen maar vrolijke mensen. Ze ging ook nog de zaal in en dat was leuk om te zien, alle mobieltjes in de lucht en iedereen filmen. Wat een energie heeft ze.



Ook leuk dat ze nog allerlei gast-artiesten had uitgenodigd, dus zo zag en hoorde ik niet alleen haar, maar ook Alain Clark, Berget Lewis, Edsillia Rombley, Candy Dulfer, Do en Glen Faria. Mooie show, fraaie lichteffecten, leuke dansers, gewoon even een hele avond met je hoofd en lijf ergens anders. En samen met mijn prachtige dochter.



Kom maar door nieuwe week!


7 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Wow dat is ook een gaaf uitje zeg, zo heerlijk met je prachtige dochter en bedankt dat je mij mee liet delen door foto's te sturen van je piloot, ook al zo een prachtige charismatische man, zou bijna weer durven vliegen.

Bertiebo zei

Gaaf. Ik hield altijd van Whitney Houston. Superleuk, zoiets met je dochter samen. Alleen een hele avond staan, dat zou ik niet redden, ook niet met de verkregen energie

Happy Earl Grey zei

Zo, dat was een leuk uitje en wat een stem heeft die vrouw. Ze was bij ons op een festival en iedereen ging uit zn dak. Mooie moeder-dochter herinnering.

Mevrouw W. zei

Dat is nog eens leuk: samen met je dochter naar zoiets leuks! Heerlijk dat je zo genoten hebt.

izerina zei

Dat is lang nagenieten

klaproos zei

wauw dat moet een geweldig feest zijn geweest,
lijkt me heel erg mooi om te horen ze kan ook van die uithalen maken die whithey deed...
ben benieuwd :-)

nicole orriens zei

Dat klinkt leuk zeg! En inderdaad heerlijk om omringd te zijn positieve energie en blije mensen.