donderdag 26 september 2019

Mannen-ogen

Rond mijn twintigste had ik een vriendin die als er (aantrekkelijke) mannen in de buurt waren haar Mannen-ogen opzette. Haar ogen maakte ze groter, alsof er een lichtje aanging, haar kin ging wat naar beneden. Ze wist heel goed hoe ze mannen kon hypnotiseren met haar mooie ogen. Ik vond het altijd een 'act'. Maar het werkte wel altijd.

Ze werd op die manier nog aantrekkelijker voor de heren. Als betoverd keken ze in de poppetjes van haar ogen. Of wat lager.


Puss In Boots Cat Eyes GIF

bron: Giphy


Maar het werd een dingetje. Altijd die 'ogen' opzetten. Nooit eens ontspannen zijn, maar altijd willen, bijna opeisen (of wat ik ervan maakte), dat mannen naar haar kijken. Alleen naar haar. Niet naar haar 'Annie' die haar tasje mocht vasthouden.

Ze vond het maar wat vervelend dat Annie ook een paar keer een man aan de haak sloeg. Zonder die ogen-truc, gewoon op eigen kracht. Een kracht die Annie nog maar pas ontdekt had. Geen bril meer, maar contactlenzen, ander haar dus ook een andere uitstraling. En de vrijheid van wonen in een andere stad dan geboortestad.














4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is fijn om te beseffen dat die mannen/jongens die voor oppervlakkigheid en buitenkant gaan, mij toch al niet zo boeien. Laat een vriendin haar ogentruc dan maar doen, voor de opvang/afvang van dat soort mannetjes.

Loudi zei

Echt leuke mannen vallen niet voor die rare kunstjes ! Zo'n vrouw zou mijn vriendin niet zijn, ik kende wel zulke types.
Trouwens ook met bril (-6) en piekhaar leerde ik, in mijn jonge jaren, heel leuke jongens kennen .

Janne zei

😂😂

nicole orriens zei

Apart dat zoiets werkte. En niet zo sympathiek dat ze het jou dan eigenlijk niet gunde....