maandag 28 oktober 2019

Maandagochtend same old same old

Van Pole position toch naar de vijfde plek gezet en van de tweede plek teruggevallen door een lekke band naar de allerlaatste, 20e plek en dan opklimmen naar plek 6.

Dat vind ik een mooie prestatie. Dat Max Verstappen zijn Pole position verloor door fout bij een gele vlag ook terecht en tsja...spannende race om te kijken hoe hij de een na de andere kon inhalen.

U begrijpt dat ik gisterenavond naar de F1 van Mexico keek.

Max kan ook wat anders

Maar er zit toch nog een flink restje multi-tasker in mij, dus ik zapte af en toe ook naar Expeditie Robinson. Wat ik ook heel erg interessant vind, vooral hoe mensen op elkaar reageren, onderling bondjes maken en omgaan met schaarste en verveling.

Het weekend was ik bij vrienden langs en die hadden een buitenkachel en een buitenkamer. Dus gratis een saunasessie. Het was 29 graden daarbinnen. Zo heet! Buiten regende het.

Vanochtend was ik op mijn natuurlijke tijd wakker en dat was nu eens 'vroeg' dus maar direct vrolijk de dag begonnen. Bed afhalen, alles in de wasmachine, lekker wassen en aankleden en hopla direct verder met mijn rondje Bless the House.

Zag nog een prachtige regenboog, dus wist dat er ergens regen in de lucht zat en dat klopte ook; een klein buitje viel. Gelukkig was ik nog mijn huis aan het blessen. Van de binnenkant :)

Dus straks de was ophangen en daarna mijn bed lekker fris en schoon opmaken. Altijd zaken waar ik tevreden en blij door word. Zichtbaar iets gedaan en het huis ruikt naar 'gedane arbeid'.

En dan maar weer mijn dagelijkse rondje solliciteren. Moet ook. En blijf maar bedenken dat je nooit weet hoe een koe een haas vangt. Hoorde van een collega op mijn vrijwilligerswerk, die in vaste dienst is,  dat ze een goede referentie voor me had gegeven, maar helaas mocht dat niet baten. Maar goed. Koeien en Hazen dus.


Afbeelding van AnnaER via Pixabay 





4 opmerkingen:

izerina zei

goede vangst gewenst

mirjam kakelbont zei

Ergens moet er toch een bedrijf zijn dat op jouw inbreng zit te wachten...Ik wens het je toe!

klaproos zei

stuur je boodschappenlijst door naar het universum, dat komt je zéker een baan brengen .....
ik doe mijn wens daarbij,
tv kijken doe ik heel weinig maar dat interview is zalig toch :-) wel een vriendelijke gast die max.

OT ja hoor ze krijgen allemaal een naam en documenten mee :-)

nicole orriens zei

Ik kijk Expeditie Robinson altijd met mijn man en onze jongste zoon. Ik kan enorm genieten van die vreselijke groepsprocessen en dan ben ik zo blij dat ik daar niet ben.