maandag 31 juli 2023

Luchtig houden

F1 Spa bekeken. Gewoon op Canvas. Erg plezant daar vanaf Spa met Belgisch commentaar. 

Daarvoor nog even wat snoei-werk gedaan, maar nadat ik een grote berg kattendrollen in mijn grasveldje in de achtertuin ontdekte was ik eigenlijk wel direct klaar met in de tuin wroeten. Kat had wellicht een kater en anders ik wel.

Gatverdarrie!! Leuk een kat, maar graag in eigen tuin schijten! Echt hoor; hondeneigenaren lopen met volle poepzakjes rond, maar de eigenaren van katten kunnen allemaal blij uitroepen dat hun kat zo'n lekkere buitenkat is. Lekker ja.

Hoorde van mijn dochter dat mijn kleindochters nu 3 weken bij hun vader zijn. Zomervakantie natuurlijk. En altijd ingewikkeld als je werkt, die lange vakanties. Fijn dat ze het onderling goed kunnen afstemmen.

Mijn vakantie is wederom weer eens ingewikkeld. En oh ja, ook dat doe ik weer geheel zelf. Omdat ik niet al in januari iets vastleg. Want geen idee. En dan anderen die eerder komen voorgaan en er dan niemand is die mij kan vervangen. Nou ja...die is er structureel al niet. Sowieso. En ik iemand moet vervangen die al eerder vakantie had vastgelegd, dus kan ik ergens in September vakantie nemen. 

Vrijdag toch maar wel vrij genomen want zo leuk; naast al eerder echobeelden te hebben gezien van toekomstige nieuwe kleinkind, nu ook live 3D beelden. Er was nog net geen popcorn bij, maar het zat nogal vol bij de voorstelling. 

Dus moet ik de komende maand proberen zelf een luchtiger kijk op dingen te houden en hebben en een beetje zo het zomergevoel vast te houden. Met de hele week regen in de voorspelling niet eenvoudig, maar dan denk ik maar aan de collega's die nu met vakantie zijn in eigen land met kinderen en heb ik niets te klagen. Nou ja, beetje dan omdat ik twee keer per dag waarschijnlijk natgeregend ga worden.

Mijn kleding voor de werkdag (en onderweg heen en terug met regen) al uitgezocht. Plus oorbellen, die maken de outfit af. En uiteraard ook de lunch al gemaakt en staat ook klaar in de koelkast. 






11 opmerkingen:

izerina zei

Een kaarsje aan en gezellig herfst vieren

Anoniem zei

Ik denk dat het in september mooi weer zal zijn, want dan gaan wij nog een week op pad.
Marijke

liesjedeventer zei

Ja, als je zelf geen plannen maakt, wórden ze voor je gemaakt. Ik spreek hier uit ervaring! En regen in de zomer: gek genoeg word ik er altijd een beetje blij van. Ik denk dat die atmosfeer met bijbehorende geluiden en geuren me doen denken aan kampeervakanties met mijn ouders vroeger, toen het voor mijn gevoel heel vaak regende (en ik lekker in mijn tentje aan het lezen was).

Lot zei

Deze keer konden we dus ook F1 kijken op Canvas en zaterdag hebben we het ook uitgezeten. Eerst vertraging door de regen, toen wel beginnen, toen weer niet en tenslotte een kortere sprintrace, maar wel leuk om het eens uitgebreid te bekijken.
En Belgisch commentaar is leuk maar na een tijdje beetje irritant.

mrs H. te B. zei

O.k., volgens jaar, als je in de zomer vakantie wilt: in januari of februari plannen!
Enne: werk ze deze week.

En weet je al wat meer over je werk? Daar zou toch inmiddels meer duidelijkheid over zijn??

Conny zei

Wat leuk dat je weer oma wordt. Deze keer van je zoon? Gefeliciteerd.

Mirjam Kakelbont zei

Van Rosa ruimen we alles op. De kat van mijn dochter poept ook nooit op de kattenbak en niet in eigen tuin, dus dan weet je het wel. Gatsie. Ze hebben het beest wel een belletje omgehangen vanwege de vogels. Ik stond erop.
Je. Wordt. Weer. Oma! Wat een heerlijk vooruitzicht.
Gezellig om je weer te lezen!

Franca. zei

Zo tussen neus en lippen: 3D echo van toekomstig kleinkind.
Je word weer oma.
Van harte gefeliciteerd!!
groetjes, Franca.

Sylvia zei

Van harte gefeliciteerd! *smak*

Luz zei

Een nieuw kleinkind!!! Gefeliciteerd, niets mooier dan dat❤

Roelie zei

Wat prachtig om er een kleinkind bij te krijgen. Gefeliciteerd!