zaterdag 11 november 2017

Echte liefde zwijmel


Van de week las ik het bericht dat Hans Vermeulen overleden is. Bovenstaande song was een van de bekendste van zijn band toen ik op de HAVO zat, maar hij is uiteraard nog van veel meer (op de achtergrond, in de achtergrond) bekend geworden. Wat schattig die Anita met een nog gewoon onregelmatig gebit.


Echte liefde is kostbaar en niet in geld uit te drukken. Echte liefde voor jezelf, voor een ander, voor je familie, voor vrienden, voor muziek, voor de natuur.

En zo blij te lezen dat Marja weer thuis is!!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hans Vermeulen woonde in de straat in mijn jonge jaren: hippe meiden met lang blond haar en stoere auto's voor de deur.
Een van de bandleden heeft me eens beschermd, toen ik gepest werd om een stom mutsje, aardige jongen...


Groet Lily

Ria zei

R.I.P voor Hans

Leuk Anita zo te zien.

Unknown zei

Puur jeugdsentiment. Heb ze vaak zien optreden in Den Haag, waar ik woonde, en natuurlijk in Voorburg.

Iris Papilio zei

Die met Anita Meijer vind ik het de allermooiste van hem. Maar zijn stem is zo apart, die haal je overal uit, en alles is mooi! Véél te jong..
Mooie keuzes Cellie!

Dwarsbongel zei

Songs die bij de eerste akkoorden weer helemaal tevoorschijn komen uit mijn geheugen. Anita nog het sterkst, vooral door de combinatie met die begeleiding!

Anoniem zei

Heerlijke zwijmels. Dank voor je lieve opmerking

MelodyK zei

Schitterende zwijmels inderdaad...en ja echte liefde, is niet zo vanzelfsprekend als dat menigeen denkt hè?! Ik blijf het nog steeds een wonderbaarlijk Godsgeschenk noemen.

FIjn weekend.

Luz zei

Niets boven echte liefde....what ever that may be :)

Mirjam Kakelbont zei

Hans Vermeulen is populair bij de Zwijmelaars en dat vind ik heel terecht. Hij had een warme stem en heeft de mooiste liedjes geschreven, waaronder 'House for sale.'
Leuk om Anita weer eens te zien!

Albert y Mara zei

Weer een generatiegenoot van ons die te vroeg overleden is met 70 jaar. Uitstekende muziekkeus vandaag en ze vanmorgen bij de koffie beluisterd op ons balcon waar de zon lekker schijnt en het al 19 graden is.