woensdag 8 november 2017

La Foret

Gisteren de laatste twee afleveringen bekeken van deze serie die op de Belgische tv werd uitgezonden. Het speelt in de Franse Ardennen.

Mooie beelden van een angstaanjagend bos, maar nog meer van angstaanjagende mensen. Die ogenschijnlijk jarenlang 'normaal' doen, zich aan de regels houden, maar dat is een grote googelaarstruc.

De serie begon te draaien in een weekend waarin Anne werd gevonden. Heb een paar weken gewacht om verder te kijken.

Vond het een klein beetje afgeraffeld, want had meer willen weten over bepaalde verhaallijnen, maar wel heel erg fijn om te kijken. Goede spanning en nu eens geen Deens of Zweeds.

Heerlijk om even weggedoken in een warm dekentje, waxinelichtjes aan, in mijn eigen "veilige" wereld te zijn.Was het gisteren een stralend blauwe lucht; nu is het bewolkt en saai. Een beetje zoals ik me voel.

Ik kan uiteraard niet de zon commanderen om vanachter de wolken te gaan schijnen voor mij, maar ik kan wel ervoor zorgen dat ik me niet bewolkt blijf voelen.

Ga zo een lekker stapeltje slopen strijken. Heerlijk mindful.
Verder borduren aan een kussenovertrek. Idem dito mindful.
Denk na over een uitstapje - al is het alleen maar naar weet ik veel...als het maar iets anders is dan je dagelijkse routine.
Tuin - misschien volgend jaar wel budget voor bollen. Nu nadenken over indeling. Over slakken.
Mijn Flyladytaak lekker doen. Schoonmaken, opruimen werkt ook mindful.
Lelijke vuilniszak look-a-like- jas retourneren - he...uitstapje naar postkantoor (wie het kleine niet eert!).
Test of je stem het nog doet.
Doe eens net als je buren; gewoon lekker keihard de voordeur achter je dicht gooien. Hoppa!! Alle frustratie eruit gegooid. Elke dag weer. BENG!!! Of misschien is het Koreaans?
NIET naar die Big Bazar winkel gaan. Ik word daar echt kierewiet van alle prut en hebbehebbehebbedingetjes die die winkel denkt dat de consument graag wil hebben. Teveel aanbod in een te kleine winkelruimte.
GEEN Sint Maarten snoep alvast in huis halen, want ik weet nu al dat ik moet voorproeven. Alle 36 minimarsjes. Wacht maar tot vrijdag 17.00 uur.1 opmerking:

Petr@ zei

Hoi ja van het weer wordt je bepaald niet vrolijk, koud en kil was het gisteren.
Vandaag ziet het er iets beter uit (tot nu toe)
Bezig blijven is het beste medicijn ;-)