donderdag 30 mei 2019

Alleen vandaag nog!

Zag een 'geweldige' aanbieding. Wat een leuke broek. En er zou vakantiegeld aankomen toch? Die broek kon ik, zo praat ik dat dan voor mijzelf goed, eigenlijk best wel gebruiken. Toch??

Oh...en wat doet de site....Dit is de LAATSTE in deze maat. Bestel dus snel, anders grijp je ernaast. Nu, nu, nu bestellen!!


Afbeelding van Gleen Ferdinand via Pixabay


De hele dag stond mijn mandje vol en paraat en toch klikte ik het weg aan het eind van de dag. Want had ik dit werkelijk nodig of werd mijn hebzucht aangewakkerd door de marketing afdeling.

Zou mijn leven nou werkelijk verbeteren door de aankoop van die broek? (Wel een hele leuke broek hoor) Nee...dat snap ik ook wel. Dus is niet impulsief beslissen/kopen en het item nog even laten sudderen een betere remedie.

En dacht ik, aan het eind van de dag: Mwoah.....toch maar niet.

Het grappige is natuurlijk te constateren dat mijn leven er de volgende dag nog precies hetzelfde uitziet. Niet verslechterd in ieder geval hahah!!

En wie weet komt die fantaaaaaaaaaaaaaastische aanbieding nog wel een ander keertje voorbij. In de Sales. Want eerlijk gezegd; nee, die broek heb ik niet echt echt echt nodig.
6 opmerkingen:

 1. Ik heb van mijn vakantiegeld twee paar sneakers gekocht, ook zwaar in de aanbieding. Idd ook niet nodig, maar ik mag mezelf iets leuks geven als ik mijn vakantiegeld heb.
  Vorig jaar een tas, nu twee paar schoenen.
  Toe maar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelijkheb je... we hebben al zo veel.
  En we worden maar gelokt om nog meer te kopen.
  En jij kon er weerstand aan bieden. Keigoed!

  Prettig weekend!
  Marlou

  .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet zeggen dat ik de broek wel leuk vind klinken, en dat ik de indruk krijg dat je er wel blij van zou worden : ) Maar wel heel goed van je dat je weerstand hebt geboden.

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.