maandag 13 mei 2019

Nummer 3!

Verstappen eindigde gisteren op positie no. 3. Goed gereden en zijn kansen optimaal benut. Genoten van de race.

Volgens Maarten van Rossem is iets doen/kijken/lezen wat je interesse heeft goed voor je geluksgevoel. Dan telt de F1 zeker mee. Voor mijn geluksgevoel dan, want snap dat anderen daar geen enkele interesse in kunnen hebben. Of zelfs een afkeer.


cc Pro Shots

Haalde het weekend o.a. een flinterdun boekje van Maarten van Rossem getiteld "Wat is geluk" en heerlijk en geluk-makend om te lezen. Als je van Maarten van Rossem zijn stijl houdt natuurlijk.

Voor mijn geluksgevoel is het prettig dat ik de was lekker buiten kon hangen vanochtend. De zon schijnt zowaar. Straks mijn bed weer schoon en fris opmaken. Altijd een genoegen.

En hoe heerlijk voelde het om in de ochtend tussen het gezoem van de hommels een kopje koffie buiten te drinken. In een mooi kopje zoals Pourquoi Pas me mee heeft gegeven en ook nog eens voorverwarmd, wat ik ooit van een vriend van mij, Motormaniaman, leerde. Aandacht voor detail.

Kreeg leuke feed-back van mijn vrijwilligerswerk en dat doet me goed, want zoals Van Rossem in zijn boekje al schrijft "mensen willen erkend en liefst bewonderd worden, ze willen hun positie in de pikorde verbeteren. Ze willen applaus, al is het maar een heel klein beetje".

En van een broer van mij kreeg ik op moederdag een lief bericht over mijn kinderen en mijn (zoals hij dat ziet) rol in hun opvoeding. Van beide kinderen ook een lief bericht. Nou...wat wil een mens nog meer: applaus en bevestiging!






2 opmerkingen:

Anoniem zei

Top!

Mevrouw W. zei

Fijn om te lezen allemaal.
Ik kijk geen Formule 1, maar wel naar de Tour de France en daar houdt ook niet iedereen van. Ieder mens heeft nou eenmaal andere interesses. Het zou maar een saaie boel zijn als we allemaal alleen maar hetzelfde leuk zouden vinden.