vrijdag 10 mei 2019

Cold Feet serie 8

Op vrijdagavond vrij laat op NPO 3 is er weer een serie van Cold Feet te zien. Omdat het zo laat wordt uitgezonden (wat errug zeg...lijk wel een oud wijf) kijk ik het wel op een ander moment. Wel opletten, want na een week na uitzending staat het op een betaalde locatie van NPO start.

Blijf het een fijne serie vinden. Normale mensen, herkenbare situaties met kinderen, vrienden, werk en geen werk, daten en ziektes.  Maar vooral humor.


Moest erg lachen en ook grimlachen om de uitzending waarin David Marsden bij een callc enter (ook herkenbaar dat je dan maar in Godsnaam dat soort werk gaat doen) een relletje veroorzaakt en uit principe opstapt met het idee dat het hele team achter hem staat en ook opstapt. Helaas - en te voorspellen - staat hij er alleen voor en slaapt hij in zijn auto, heeft geen zelfstandige woonruimte meer, geen baan, geen uitkering - want zelf opgestapt - en komt nergens meer aan de bak. Te oud, te duur, te ervaren (niet meer om te vormen).

Aanrader dus Cold Feet.




5 opmerkingen:

Lot zei

Ja ze zijn geweldig, zo fijn dat ze na jaren niet nu weer nieuwe series maken.

Bertiebo zei

Nog nooit gezien. Dus wat gemist begrijp ik. Nou ja een mens kan niet alles

Mevrouw W. zei

Bedankt voor de tip dat er weer een nieuwe serie begint, want dat wist ik nog niet. En ik ga ook zeker weer kijken.

Lot zei

Is al weer week of 4 bezig, hoop dat je hem helemaal kan terugkijken.

Mevrouw W. zei

Bedankt voor de informatie. Ik kijk momenteel niet zoveel televisie en mis daarom wel eens wat. Als ik wat meer tijd heb zal ik wel eens zoeken of ik de serie nog ergens kan volgen.